Libnet.ro
UNICEF

18:30

Premii pentru cei mai buni jurnalisti ai anului 2017

Adevărul Adevărul,
Premii pentru cei mai buni jurnalisti ai anului 2017

Cei mai buni jurnalisti ai anului 2017 au fost premiati joi seara, 14 decembrie, la Gala anuala de decernare a premiilor a Clubului de presa din Chisinau, organizata de Centrul pentru Jurnalism Independent si Comitetul pentru Libertatea Presei, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Care au fost cei mai buni angajatori in 2017

Si in 2017, angajatii romani au evaluat companiile pentru care lucreaza. Cei mai multi dintre ei evalueaza mediul de lucru, managementul si ofertele salariale. Care este cel mai apreciat angajator al anului?.

VIDEO! Negro 2000, brandul romanesc al anului 2017

La sfarsit de an 2017, Negro 2000, cea mai de succes companie romaneasca ce se ocupa cu prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste, face bilantul premiilor si distinctiilor primite. A fost an cu noi reusite si performante pentru Negro 2000, compania cu capital 100% romanesc, care este numarul 1 inca din 1999 in domeniul preparatelor din peste. Cea mai importanta distinctie primita insa de companie este cea de BRANDUL ROMANESC AL ANULUI.

Melodiile anului 2017 au fost folosite intr-un colaj: care sunt in top 10

In fiecare final de an apar numeroase clasamente cu cele mai importante lansari. Acest colaj video sintetizeaza melodiile anului 2017 intr-un mashup. Fiecare interpreteaza cum vrea conceptul de melodiile anului 2017. in functie de preferintele muzicale sau de postul radio pe care il asculti cel mai des, clasamentul tau s-ar putea sa fie diferit de [].

Imaginile cutremuratoare ale anului 2017, care fac inconjurul lumii

Ziarul britanic The Guardian a adunat cele mai spectaculoase imagini ale anului 2017. Colajul foto cuprinde printre altele protestele din Catalonia, reactiile oamenilor dupa incidentul de langa.

Inflatia urca la maximul ultimilor 4 ani, fara a da semne de oprire. Cresterea preturilor s-ar putea regasi si in evolutia Robor si a cursului. Isarescu: Daca nu ar fi fost aceste miscari de taxe, pentru finalul anului 2017, rata anuala ar fi fost de 2,3

Preturile de consum in luna noiembrie 2017 comparativ cu luna noiembrie 2016 au crescut cu 3,2%, a anuntat marti Institutul National de Statistica. Cel mai mult s-au scumpit ouale, urmate de transportul aerian, unt, citrice si energia electrica, arata datele Statisticii. Aceasta inflamare a preturilor pune presiune atat pe Robor care la 3 luni a stagnat marti la 2. 15%), cat si asupra cursului de schimb leu/euro, daca tinem cont de faptul ca in tarile cu inflatie ridicata, asistam la o depreciere a monedei nationale in raport cu valutele partenerilor comerciali.

Persoana anului 2017

In 1927, revista Time, cu o data de aparitie din 1923, incepea sa desemneze persoana anului. Pana relativ recent aceasta era numita Barbatul/Femeia anului, dar, dupa 1999, a devenit Persoana anului.

Ce universitati au produs cei mai multi fondatori de afaceri miliardari

A deveni fondator al unei companii unicorn este un vis pe care multi antreprenori spera sa-l realizeze, iar multi incearca sa descopere ceea ce este nevoie pentru a deveni un astfel de fondator. In timp ce munca grea si daruirea sunt cerintele minime, impreuna cu un concept inovator, este nevoie de mai mult decat atat pentru a ajunge in topuri.

Boierii de Vaslui. Cei mai bogati edili din cel mai sarac judet al Romaniei. Topul salariilor din administratia locala

Liderii politici din Vaslui, unul dintre cele mai sarace judete din tara, vor merge de la 1 ianuarie sa-si ia salariile cu sacul. Jurnalistii de la vremeanoua. ro au prezentat un top al salariilor din.

Reguli pentru cei care vor sa-i aduca un ultim omagiu regelui Mihai. Nimeni nu va putea face acest lucru

Cei care vor dori sa-i aduca un ultim omagiu regelui Mihai I trebuie sa respecte anumite reguli. Casa Regala a anuntat printr-un comunicat ca intrarea va fi libera, iar accesul presei va fi permis. Cei care.

Cristina Neagu, ca Messi. Care este dezamagirea care ii uneste pe doi dintre cei mai mari sportivi ai planetei

Cristina Neagu este cea mai buna handbalista din lume, castigand acest titlul de trei ori, in 2010, 2015 si 2016.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )