Libnet.ro
UNICEF

05:45

Premiile Nobel 2014: Cercetatorii John O'Keefe, May-Britt Moser si Edvard Moser au primit premiul pentru medicina

Hotnews Hotnews,
 Premiile Nobel 2014: Cercetatorii John O

Oamenii de stiinta John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard I. Moser au primit Premiul Nobel pentru Medicina la editia din 2014. Cei trei cercetatori au fost recompensati pentru descoperirea celulelor care constituie un sistem de pozitionare in creier, potrivit unui comunicat de pe site-ul nobelprize. org. continuă pe Hotnews

Premiul Nobel pentru Medicina 2014, acordat cercetatorilor John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser

Cercetatorii John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser au castigat Premiul Nobel pentru Medicina pe 2014. Informatia a fost publicata in urma cu putin timp pe site-ul oficial al prestigioasei distinctii.

Premiul Nobel pentru Fiziologie si Medicina 2014, acordat cercetatorilor John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser

Cercetatorii John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser au castigat Premiul Nobel pentru Fiziologie si Medicina 2014, pentru descoperirile lor in domeniul sistemului celular de locatie al creierului.

Cum stim unde ne aflam?, intrebarea al carei raspuns le-a adus premiul Nobel cercetatorilor John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser

Cercetatorii John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard I. Moser au fost recompensati, luni, cu premiul Nobel pentru medicina pe 2014, informeaza site-ul oficial al acestor distinctii prestigioase. Cum stim unde ne.

Premiul Nobel pentru medicina, acordat pentru descoperirea GPS-ului din creier

Cercetatorii John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser au fost recompensati, luni, cu premiul Nobel pentru medicina pe 2014, informeaza site-ul oficial al acestor distinctii prestigioase.

Premiul Nobel pentru medicina, acordat pentru un studiu despre creierul uman

Cercetatorii John OKeefe, May-Britt Moser si Edvard Moser au fost recompensati, luni, cu premiul Nobel pentru medicina pe 2014, informeaza site-ul oficial al acestor distinctii prestigioase.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )