Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiile Ig Nobel 2016: lista celor mai inutile, ridicole si trasnite descoperiri stiintifice

Adevărul Adevărul,
Premiile Ig Nobel 2016: lista celor mai inutile, ridicole si trasnite descoperiri stiintifice

Un biolog care a recreat membre protetice pentru a putea merge ca o capra si celebra companie de automobile Volkswagen se numara printre laureatii premiilor anti-Nobel, numite de fapt Ig Nobel, gala ce recompenseaza cele mai inutile sau ridicole descoperiri stiintifice. continuă pe Adevărul

Lista celor mai puternice cutremure din ultimii 100 de ani: Doar cel din Nepal de anul trecut a facut peste 8.000 de victime

Agentia DPA a intocmit lista celor mai puternice cutremure din ultimul secol. Pe lista apar cutremurele din toata lumea si se remarca numarul enorm de victime afectate de aceste seisme. Cel mai grav.

Topul Forbes al celor mai bine platiti actori de televiziune: cat castiga vedetele din comedia The Big Bang Theory

Starurile serialului de comedie Teoria Big Bang/ The Big Bang Theory ocupa primele pozitii in topul celor mai bine platiti actori de televiziune, potrivit unui clasament anual intocmit de revista Forbes.

Bancile americane domina topul celor mai puternice banci de investitie din lume, dupa restructurarea Deutsche Bank

Pentru prima oara in ultimii sase ani, bancile americane au reusit sa revina in top cinci al celor mai puternice banci de investitii la nivel mondial, dupa ce Deutsche Bank a cazut pe locul.

JO 2016: Noi informatii dezvaluite de hackerii rusi - Ciclistul Fabian Cancellara, pe lista celor 41 de sportivi

Grupul de hackeri rusi Fancy Bears a dezvaluit vineri o noua lista cu 41 de sportivi participanti la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care au primit exceptii de uz terapeutic, informeaza L'Equipe. Printre cei vizati se numara si ciclistul elvetian Fabian Cancellara, baschetbalistul sarb Milos Teodosic, jucatorul german de tenis de masa Timo Boll sau inotatorul sud-african Cameron van der Burgh.

Rusii arunca bomba dupa bomba! Alti doi sportivi celebri pe lista celor care au consumat substante interzise

Grupul de hackeri rusi care a reusit sa sparga fisierele Agentiei Nationale Anti Doping a publicat o noua lista cu sportivi care au consumat substante interzise.

Rusii arunca bomba dupa bomba. Alti doi sportivi celebri, pe lista celor care au consumat substante interzise

Hackerii rusi care au reusit sa sparga fisierele Agentiei Nationale Anti Doping au publicat o noua lista cu sportivi care au consumat substante interzise.

A cazut prada celor mai PERVERSE maimute: Animalele au facut SEX chiar pe umarul unui barbat in timp ce voia sa faca o poza (VIDEO)

Un barbat a vrut sa faca o poza cu maimuta, dar a iesit ceva de neuitat: o filmare cu el si doua maimute, care s-au urcat pe umarul lui si s-au pus pe treaba. Barbatul incerca sa hraneasca una.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )