Libnet.ro
UNICEF

12:15

Lista celor mai puternice cutremure din ultimii 100 de ani: Doar cel din Nepal de anul trecut a facut peste 8.000 de victime

B1 B1,
Lista celor mai puternice cutremure din ultimii 100 de ani: Doar cel din Nepal de anul trecut a facut peste 8.000 de victime

Agentia DPA a intocmit lista celor mai puternice cutremure din ultimul secol. Pe lista apar cutremurele din toata lumea si se remarca numarul enorm de victime afectate de aceste seisme. Cel mai grav. continuă pe B1

Bancile americane domina topul celor mai puternice banci de investitie din lume, dupa restructurarea Deutsche Bank

Pentru prima oara in ultimii sase ani, bancile americane au reusit sa revina in top cinci al celor mai puternice banci de investitii la nivel mondial, dupa ce Deutsche Bank a cazut pe locul.

Istoria zguduitoare a Romaniei: Cele mai puternice cutremure care au lovit tara noastra in ultimii 200 de ani (VIDEO)

Cutremurul din noaptea de 23 spre 24 septembrie, cu epicentrul in Vrancea, a fost cel mai important seism din acest an resimtit in Romania. Detalii AICI) Pe o harta de hazard seismic a.

Clasamentul universitatilor cu cea mai buna reputatie din lume 2016: In premiera, o universitate britanica este cel mai puternic brand universitar. Oxford a detronat Caltech

Clasamentul universitatilor cu cea mai buna reputatie din lume este dominat si anul acesta de universitatile din Statele Unite ale Americii, cu 7 institutii in top 10 doua dintre ele impartind locul 10), desi prima pozitie este revendicata, in premiera, de Marea Britanie, cu Universitatea Oxford. Alte doua institutii britanice si una elvetiana si-au facut drum in esantionul primelor 10 universitati. Topul celor mai puternice branduri universitare la nivel global este realizat anual de Times Higher Education. Universitatile din Asia isi continua ascensiunea si in editia din aces an. Romania are 4 universitati in top, 2 in intervalul 601-800, si doua in intervalul 801+.

Bucurestiul este considerat capitala cea mai vulnerabila la cutremure din sudul Europei. Peste jumatate dintre cladirile incadrate in clasa I de risc seismic in Romania sunt in Bucuresti

Mai mult de jumatate dintre cele 607 cladiri incadrate in clasa I de risc seismic la nivelul tarii sunt in Bucuresti, considerat capitala sud-europeana cea mai vulnerabila la cutremure, mai ales din cauza cladirilor vechi din zona centrala, dar si din cauza solului. Statisticile Primariei Capitalei, citate de News. ro, releva ca 173 de cladiri sunt incadrate in categoria I de risc seismic, iar alte 183 sunt considerate pericol public.

Lovituri de geniu. Federer, Nadal si cel mai mare meci din istoria tenisului

Dupa cum arata Lovituri de geniu, rivalitatea Federer-Nadal face parte din elita rivalitatilor sportive, iar confruntarea lor legendara de la Wimbledon nu este doar una dintre cele mai mari partide din istoria tenisului, ci si unul dintre cele mai insemnate evenimente sportive din istorie in general. Comanda cartea online la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Alte carti interesante la GiftBooks. ro.

Miercurea Ciuc, cel mai friguros loc din tara, vineri dimineata

Cea mai scazuta temperatura din aceasta toamna s-a inregistrat, vineri dimineata, la Statia Meteo Miercurea Ciuc.

Un roman, cel mai bun barman din Germania: Voi reprezenta aceasta tara la campionatul mondial

Un roman este cel mai bun barman din Germania si va reprezenta aceasta tara la Campionatele mondiale de anul viitor. Marian Antoniu, in varsta de 28 de ani, originar din Cugir, a parasit.

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania: Nu este Bucurestiul

Cel mai mare oras din Romania ca suprafata nu este Bucurestiul, asa cum multi se credeau, ci Brosteni. Localitatea suceveana a primit statutul de oras in 2012. Acesta ocupa o suprafata de.

JO 2016: Noi informatii dezvaluite de hackerii rusi - Ciclistul Fabian Cancellara, pe lista celor 41 de sportivi

Grupul de hackeri rusi Fancy Bears a dezvaluit vineri o noua lista cu 41 de sportivi participanti la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care au primit exceptii de uz terapeutic, informeaza L'Equipe. Printre cei vizati se numara si ciclistul elvetian Fabian Cancellara, baschetbalistul sarb Milos Teodosic, jucatorul german de tenis de masa Timo Boll sau inotatorul sud-african Cameron van der Burgh.

Rusii arunca bomba dupa bomba. Alti doi sportivi celebri, pe lista celor care au consumat substante interzise

Hackerii rusi care au reusit sa sparga fisierele Agentiei Nationale Anti Doping au publicat o noua lista cu sportivi care au consumat substante interzise.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )