Libnet.ro
UNICEF

08:00

Premiile Oscar 2015. Care sunt nominalizarile pentru cea de-a 87-a editie a Premiilor

Adevărul Adevărul,
Premiile Oscar 2015. Care sunt nominalizarile pentru cea de-a 87-a editie a Premiilor

Premiile Oscar 2015. Peste doar trei ore, Academia Americana de Film va anunta nominalizarile pentru Oscar 2015. Favorite in acest an pentru o nominalizare la categoria Cel mai bun film sunt peliculele Birdman, Boyhood marele castigator la Globurile de Aur 2015, la categoria Cea mai buna drama) si The Imitation Game. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a urmari transmisiunea live din Beverly Hills si pentru afla nominalizatii acestei editii. continuă pe Adevărul

Premiile Oscar 2015. Care sunt filmele favorite in acest an

Academia Americana de Film va anunta, in cursul zilei de joi, la Los Angeles, care sunt nominalizarile la cea de-a 87-a editie a premiilor Oscar. Desi nominalizarile nu au fost, inca, anuntate oficial, presa internationala scrie ca lungmetrajele Boyhood, Birdman si The Grand Budapest Hotel sunt favorite pentru a castiga premiul Oscar.

Premiile Oscar 2015: Lista nominalizarilor

Nominalizarile la premiile Oscar 2015 au fost anuntate joi, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Samuel Goldwyn Theatre din Beverly Hills. Potrivit Reuters, filmele Birdman si The Grand Budapest Hotel conduc la numarul de nominalizari, cu noua fiecare. Cea de-a 87-a gala de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 22 februarie, la Los Angeles, si va fi gazduita de Neil Patrick Harris.

Nominalizarile la premiile Oscar 2015 au fost anuntate. Vezi lista filmelor care ar putea castiga prestigioasa statueta

Nominalizarile la premiile Oscar 2015 au fost anuntate joi, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Samuel Goldwyn Theatre din Beverly Hills, cinematograful administrat de Academia de film americana, institutia.

Premiile Oscar 2015: ce actori si filme au mari sanse la o nominalizare

Premiile Oscar 2015. Nominalizarile pentru Premiile Oscar 2015, gala care se va desfasura pe 22 februarie, vor fi anuntate joi, 15 ianuarie. Cei peste 6. 000 de membri ai Academiei Americane de Film au votat deja, iar Hollywoodul asteapta cu nerabdare anunturile. Totusi, potrivit presei internationale, exista deja cativa favoriti.

Nominalizarile la premiile Oscar 2015 au fost anuntate. Vezi lista filmelor care ar putea castiga prestigioasa statueta (VIDEO)

Filmele Birdman si The Grand Budapest Hotel au dat lovitura in cursa pentru premiile Oscar! Ambele au obtinut cate 9 nominalizari si sunt mari favorite pentru obtinerea statutelor. Un alt film laudat de critici,.

Oscar 2015. Va fi cea mai alba editie sau cea mai rasista?

Oscar 2015. Nominalizarile pentru cea de-a 87-a editie a premiilor Oscar au fost anuntate, iar Academia Americana de Film a fost aspru criticata de presa internationala pentru ca in niciuna dintre cele patru categorii de interpretare nu a fost inscris vreun artist de culoare, lucru care nu s-a mai intamplat de aproape doua decenii.

Academia Americana de Film anunta joi nominalizarile pentru premiile Oscar

Academia Americana de Film va anunta joi, la Los Angeles, nominalizarile pentru premiile Oscar, favorite la cele mai multe categorii fiind lungmetrajele Boyhood, marele castigator de la Globurile de Aur, Birdman si The Grand Hotel Budapest.

Premiile Grammy 2015: Madonna si AC/DC vor canta la gala de decernare

Premiile Grammy 2015. Organizatorii celei de-a 57-a editie a premiilor Grammy au anuntat numele primilor artisti care vor canta la gala de decernare de pe 8 februarie, printre acestia fiind simbolul muzicii pop Madonna si veteranii rockului AC/DC.

De la data de 1 februarie 2015 intra in vigoare noua procedura privind inregistrarea in scopuri de TVA. Vezi care sunt cele 3 situatii posibile care pot aparea, cat va dura inregistrarea si ce noutati aduce noul Ordin ANAF

De la data de 1 februarie 2015 intra in vigoare o noua procedura privind inregistrarea in scopuri de TVA. Justificarea inregistrarii se va efectua prin completarea declaratiei pe propria raspundere formular 088 ce va fi regasit in perioada urmatoare in legislatie. Intra in text pentru a vedea care sunt cele 3 situatii posibile care pot aparea, cat va dura inregistrarea sau consulta mai jos OpANAF nr. 17/2015 care reglementeaza noile conditii. Consultati actul normativ aici!.

FOTO Centrul Danubius-RI - urmatorul mare proiect de cercetare dupa Laserul de la Magurele. Cum va arata, cat va costa, care sunt obiectivele si de ce a fost desemnat prioritar de catre investitorii americani in Romania

Dupa Laserul de la Magurele, Romania isi propune finantarea unui noi structuri europene de cercetare: DANUBIUS-RI. Ea va fi alcatuita dintr-un Hub gazduit de Romania in Delta Dunarii, la care vor fi conectate laboratoare din Europa. Pentru prima oara, probleme de eroziune a coastei maritime, studierea sedimentelor, biodiversitate vor fi analizate integrat pe tot sistemul Dunare-Delta-Marea Neagra, iar rezultatele/solutiile vor fi comparate cu alte sisteme de acest tip: fluvii-delte-mari, au declarat pentru HotNews. ro coordonatorii proiectului. DANUBIUS-RI a fost declarat proiect strategic de importanta nationala de Guvern, se regaseste in Strategia Nationala de Cercetare 2014-2020, iar Camera de Comert Americana in Romania l-a desemnat prioritate de tara. Vezi in articol fotografii de proiect, care este obiectivul acestui centru, cine il finanteaza si care sunt costurile estimate.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2679 seconds )