Libnet.ro
UNICEF

17:15

Oscar 2015. Va fi cea mai alba editie sau cea mai rasista?

Adevărul Adevărul,
Oscar 2015. Va fi cea mai alba editie sau cea mai rasista?

Oscar 2015. Nominalizarile pentru cea de-a 87-a editie a premiilor Oscar au fost anuntate, iar Academia Americana de Film a fost aspru criticata de presa internationala pentru ca in niciuna dintre cele patru categorii de interpretare nu a fost inscris vreun artist de culoare, lucru care nu s-a mai intamplat de aproape doua decenii. continuă pe Adevărul

Premiile Oscar 2015. Care sunt nominalizarile pentru cea de-a 87-a editie a Premiilor

Premiile Oscar 2015. Peste doar trei ore, Academia Americana de Film va anunta nominalizarile pentru Oscar 2015. Favorite in acest an pentru o nominalizare la categoria Cel mai bun film sunt peliculele Birdman, Boyhood marele castigator la Globurile de Aur 2015, la categoria Cea mai buna drama) si The Imitation Game. Ramaneti pe adevarul. ro pentru a urmari transmisiunea live din Beverly Hills si pentru afla nominalizatii acestei editii.

Premiile Oscar 2015: Lista nominalizarilor

Nominalizarile la premiile Oscar 2015 au fost anuntate joi, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Samuel Goldwyn Theatre din Beverly Hills. Potrivit Reuters, filmele Birdman si The Grand Budapest Hotel conduc la numarul de nominalizari, cu noua fiecare. Cea de-a 87-a gala de decernare a premiilor Oscar va avea loc pe 22 februarie, la Los Angeles, si va fi gazduita de Neil Patrick Harris.

Premiile Oscar 2015: ce actori si filme au mari sanse la o nominalizare

Premiile Oscar 2015. Nominalizarile pentru Premiile Oscar 2015, gala care se va desfasura pe 22 februarie, vor fi anuntate joi, 15 ianuarie. Cei peste 6. 000 de membri ai Academiei Americane de Film au votat deja, iar Hollywoodul asteapta cu nerabdare anunturile. Totusi, potrivit presei internationale, exista deja cativa favoriti.

Nominalizarile la premiile Oscar 2015 au fost anuntate. Vezi lista filmelor care ar putea castiga prestigioasa statueta

Nominalizarile la premiile Oscar 2015 au fost anuntate joi, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Samuel Goldwyn Theatre din Beverly Hills, cinematograful administrat de Academia de film americana, institutia.

Serviciile IT, cea mai mare crestere in 2014

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal firmelor s-a majorat cu 5,8% in perioada ianuarie-noiembrie din 2014, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata. Cea mai mare crestere este inregistrata de serviciile informatice si.

Cea mai buna banca pentru firma ta. Topul creditelor pentru investitii

Alpha Bank este cea mai buna banca pentru firma ta, daca te afli in cautarea unui credit pentru investitii, potrivit comparatiilor realizate de catre portalul Conso. ro, oferte convenabile pentru intreprinderile mici si mijlocii avand si Banca Romaneasca si Banca Transilvania.

Cea mai mare publicatie satirica din Franta, Le Canard Enchaine, a primit amenintari teroriste: Jurnalistii vor fi taiati cu toporul

Le Canard Enchaine, cea mai mare publicatie satirica din Franta, a primit o serie de amenintari. Jurnalistii publicatiei au fost amenintati ca le va veni randul dupa atacul de la Charlie Hebdo. Acum va.

FOTO 2014, anul dezastrului pentru apicultori. Cea mai slaba productie de miere din ultimii ani

Crescatorii de albine, cu zeci de ani de experienta in domeniu, spun ca an mai greu ca 2014 nu au avut de cand se stiu. Vremea rea le-a dat batai de cap, iar productia de miere a fost cea mai slaba din ultimii ani.

Cea mai scurta sedinta a CLM: 5 minute. Presedinte, Tudorica Raducanu

La finalul saptamanii trecute s-a consumat cea mai scurta sedinta a Consiliului Local Targoviste din istorie. De doar 5 minute au avut nevoie consilierii locali pentru a vota singurul punct de pe ordinea de zi, constand in aprobarea acoperirii deficitului sectiunii de dezvoltare aferent anului 2014 si aprobarea utilizarii excedentului bugetului local inregistrata la finalul anului 2014.

CE: Romania este statul membru cu cea mai mare reducere a investitiilor in educatie, in perioada 2007 - 2012

In perioada 2007 - 2012, tara noastra este statul membru cu cea mai mare reducere a investitiilor in educatie cu 40%), urmata de Ungaria 30%), Marea Britanie, Letonia, Grecia, Italia si Portugalia cu aproximativ 20%), arata analiza anuala privind ocuparea fortei de munca si situatia sociala in UE realizata de Comisia Europeana.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )