Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiile Oscar 2016: Live text cu cel mai important eveniment al cinematografiei

Playtech Playtech,
Premiile Oscar 2016: Live text cu cel mai important eveniment al cinematografiei

Premiile Oscar 2016 vor fi live la Digi 24 si pe site-ul Playtech le veti putea urmari in format live text, incepand cu ora 1:20. Gala va fi prezentata de amuzantul Chris Rock si va fi difuzata live, pe Digi 24 si Digi Film, de la ora 01:20 si pana in jurul orei 06. 00, ora []. continuă pe Playtech

Premiile Oscar 2016: se va renunta la o traditie veche

Premiile Oscar 2016 vor fi decernate pe 28 februarie si vor fi difuzate in direct de Digi 24 si Digi Film, de la ora 01:20 si pana in jurul orei 06. 00, ora Romaniei. Precum insusi Hollywoodul, exteriorul stralucitor al statuetei Oscar e merituos, dar ascunde un interior nu atat de glamorous,format din metal britannium. Cel [].

Oscar 2016 LIVE TEXT: Son of Saul, cu actorul Levente Molnar, a fost desemnat cel mai bun film strain

Oscar 2016. Filmul de actiune post apocaliptic Mad Max: Fury Road domina gala Oscar 2016, reusind sa inscrie sase victorii, in timp ce Son of Saul, cu actorul de origine romana Levente Molnar, a fost desemnat cel mai bun film strain. De asemenea, Alicia Vikander a primit statueta pentru rolul secundar din The Danish Girl.

Premiile Oscar 2016: cand are loc decernarea, care sunt favoritii si unde le poti urmari

Anul acesta, premiile Oscar 2016 vor fi decernate pe 28 februarie, ajunse la a 88-a editie. Daca decizi sa nu dormi in noaptea respectiva pentru a afla in timp real cine domina industria cinematografica internationala in 2016, noi iti spunem tot ce ar trebui sa stii. Gala va fi prezentata de amuzantul Chris Rock si [].

Premiile Oscar 2016 Lista completa a nominalizarilor

Cea de-a 88-a gala pentru decernarea premiilor Oscar va avea loc in 28 februarie, la renumitul Dolby Theatre din Hollywood. Evenimentul va fi prezentat de actorul de comedie Chris Rock, scrie Mediafax.

Oscar 2016: Leonardo DiCaprio a castigat primul Oscar din cariera. Fanii sunt in delir FOTO

Oscar 2016. Actorul american Leonardo DiCaprio a castigat primul Oscar din cariera, facand multi oameni fericiti. Pe de alta parte, filmul de actiune post apocaliptic Mad Max: Fury Road a dominat gala Oscar 2016, reusind sa inscrie sase victorii, insa cel mai important titlu - Cel mai bun film - a revenit dramei Spotlight.

Cati europeni pe metru patrat vor fi la Oscar 2016

Actorii din Europa nu au mai dominat niciodata categoriile principale ale premiilor Academiei Americane de Film asa cum se intampla anul acesta. Categoria cea mai europeana este cea a nominalizatilor pentru cel mai bun actor in rol secundar .

LIVE TEXT Oscar 2016: Va fi sau nu anul lui DiCaprio? Ramane de vazut

Oscar 2016. Cel mai asteptat moment de la Hollywood a sosit, cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar urmand sa inceapa in doar cateva ore. Care vor fi castigatorii si cum va decurge grandioasa gala hollywoodiana aflati in aceasta noapte, pe adevarul. ro.

INTERVIU. Irina Margareta Nistor, critic de film, despre prognosticuri si atmosfera de la Oscar 2016

Criticul de film Irina Margareta Nistor a declarat intr-un interviu pentru Romania libera ca pariaza pe The Revenant, de Alejandro Gonzalez Inarritu, sa castige premiul Oscar la categoria cel mai bun film.

INTERVIU. Irina Margareta Nistor, critic de film, despre pronosticuri si atmosfera de la Oscar 2016

Criticul de film Irina Margareta Nistor a declarat intr-un interviu pentru Romania libera ca pariaza pe The Revenant, de Alejandro Gonzalez Inarritu, sa castige premiul Oscar la categoria cel mai bun film.

Oscar 2016. Momente care au marcat gala celor mai importante premii: Angelina Jolie si-a sarutat fratele, iar un barbat dezbracat a intrerupt un discurs VIDEO

Oscar 2016. Criticile formulate de Michael Moore la adresa presedintelui american George W. Bush, sarutul pasional dintre Angelina Jolie si fratele ei si interdictia la care a fost supus Roman Polanski se numara printre cele mai inedite momente din istoria Oscarurilor, potrivit presei internationale, citate de Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,33 seconds )