Libnet.ro
UNICEF

01:05

Premiile Oscar 2016: se va renunta la o traditie veche

Playtech Playtech,
Premiile Oscar 2016: se va renunta la o traditie veche

Premiile Oscar 2016 vor fi decernate pe 28 februarie si vor fi difuzate in direct de Digi 24 si Digi Film, de la ora 01:20 si pana in jurul orei 06. 00, ora Romaniei. Precum insusi Hollywoodul, exteriorul stralucitor al statuetei Oscar e merituos, dar ascunde un interior nu atat de glamorous,format din metal britannium. Cel []. continuă pe Playtech

Premiile Oscar 2016: cand are loc decernarea, care sunt favoritii si unde le poti urmari

Anul acesta, premiile Oscar 2016 vor fi decernate pe 28 februarie, ajunse la a 88-a editie. Daca decizi sa nu dormi in noaptea respectiva pentru a afla in timp real cine domina industria cinematografica internationala in 2016, noi iti spunem tot ce ar trebui sa stii. Gala va fi prezentata de amuzantul Chris Rock si [].

OSCAR 2016 in cifre. Ceremonia de decernare a premiilor va fi transmisa in peste 225 de tari

De la lungimea covorului rosu, la greutatea statuetelor aurii si pana la numarul scaunelor, iata principalele cifre care insotesc cea de-a 88-a ceremonie a premiilor Oscar care va avea loc duminica.

Oscar 2016: unul dintre votanti crede ca DiCaprio a fost ridicol in The Revenant

Anual, uniimembrii cu drept de vot ai Academiei Americane de Film, dezvaluie anonim catre cine merg voturile lor, analizand totodata actorii si filmele nominalizate la Oscar. Stim deja ca The Revenant este unul dintre favoritele pentru editiade anul acesta a premiilor Oscar, iar multi il considera deja castigator pe Leonardo DiCaprio. Se pare, totusi, ca [].

Oscar 2016. Un membru al Academiei Americane de Film il desfiinteaza pe DiCaprio: Are o interpretare ridicola. Tot cade si se ridica. Cui ii pasa? VIDEO

Anual, cativa dintre membrii cu drept de vot ai Academiei Americane de Film, dezvaluie, sub protectia anonimatului, catre cine merg voturile lor, analizand totodata actorii si filmele nominalizate la Oscar. Va prezentam mai jos opiniile si voturile unuia dintre membrii votanti din breasla producatorilor.

Pe cine sa pariezi la premiile Oscar

Daca asteptati cu sufletul la gura ceremonia de pe 28 februarie, care va avea loc la Teatrul Dolby fost Kodak), Los Angeles, in puteti adauga un plus de adrenalina noptii trecand mai intai pe la o casa de pariuri. Suntem sigur ca aveti cel putin una in apropiere.

Cati europeni pe metru patrat vor fi la Oscar 2016

Actorii din Europa nu au mai dominat niciodata categoriile principale ale premiilor Academiei Americane de Film asa cum se intampla anul acesta. Categoria cea mai europeana este cea a nominalizatilor pentru cel mai bun actor in rol secundar .

FOTO+VIDEO. OSCAR 2016 10 filme inspirate din fapte reale, in cursa pentru prestigioasele premii

10 dintre cele 34 de filme selectionate la diverse categorii ale celei de-a 88-a editii a Oscarurilor se bazeaza pe povesti adevarate.

OSCAR 2016: Actorii din rolurile secundare, joc actoricesc de exceptie

Ce s-a intamplat anul acesta cu masculii alfa ai marelui ecran? Urmarindu-l pe Bryan Cranston in Trumbo, il vezi, din pacate, prea mult pe Walter White din Breaking Bad. Matt Damon, in The Martian, e miezul banal al unui film mai plat ca o camasa proaspat calcata. Michael Fassbender, care a jucat stralucit in Shame 2011), se risipeste intr-o oda dedicata lui Steve Jobs. La aceasta categorie va fi probabil o lupta intre Leonardo The Revenant DiCaprio si Eddie Cute Face Redmayne, adica intre doua ipostaze opuse ale masculinitatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )