Libnet.ro
UNICEF

14:16

Premiul Nobel pentru fizica 2020: Roger Penrose (UK), Reinhard Genzel (Germania) si Andrea Ghez (SUA), pentru studiile privind gaurile negre

Hotnews Hotnews,
 Premiul Nobel pentru fizica 2020: Roger Penrose (UK), Reinhard Genzel (Germania) si Andrea Ghez (SUA), pentru studiile privind gaurile negre

Premiul Nobel pentru fizica 2020 a fost atribuit britanicului Roger Penrose, germanului Reinhard Genzel si americancei Andrea Ghez, trei pionieri in studiile privind gaurile negre, anunta AFP. continuă pe Hotnews

Premiul Nobel pentru Fizica, acordat pentru investigatii privind gaurile negre si pentru descoperiri astronomice

Cercetatorii Roger Penrose, Reinhard Genzel si Andrea Ghez au primit, marti, premiul Nobel pentru Fizica pe anul 2020, pentru investigatii privind gaurile negre si descoperiri astronomice. Mai exact, Roger.

UPDATE Premiul Nobel pentru medicina 2020 - britanicul Michael Houghton si americanii Harvey Alter si Charles Rice, pentru descoperirea virusului hepatitei C

Premiul Nobel pentru medicina a fost acordat luni britanicului Michael Houghton si americanilor Harvey Alter si Charles Rice, pentru descoperirea virusului hepatitei C, anunta AFP.

Premiul Nobel pentru Fizica 2020: cine sunt castigatorii din acest an

Comitetul Nobel a anuntat marti, 6 octombrie, castigatorii din acest an ai Premiului Nobel pentru Fizica. Juriul a decis sa premieze cercetarile facute pentrucele mai intunecate.

Premiul Nobel pentru Fizica, impartit in doua: castigatorii au realizat descoperiri extraordinare despre gaurile negre

Premiul Nobel pentru Fizica a fost acordat astazi, putin dupa ora 13:00 ora Romaniei), lui Roger Penrose, Reinhard Genzel si Andrea Ghez, pentru descoperiri legate de gaurile negre.

Cine a castigat Premiul Nobel pentru medicina in contextul pandemiei de coronavirus

Americanii Harvey J. Alter si Charles M. Rice, impreuna cu omul de stiinta britanic Michael Houghton au primit luni Premiul Nobel pentru medicina sau fiziologie pentru descoperirea virusului hepatitei.

Premiul Nobel pentru Fizica a ajuns la trei specialisti in studierea fascinantelor gauri negre - De ce descoperirile lor sunt importante

Premiul Nobel pentru Fizica in 2020 a fost acordat unui astrofizician care a explicat cum se pot forma gaurile negre, iar alti doi cercetatori au analizat in detaliu gaura neagra supermasiva din centrul galaxiei noastre, oferind raspunsuri la multe intrebari cu ajutorul unor telescoape high-tech. Premiul Nobel pentru Fizica a fost atribuit britanicului Roger Penrose, germanului Reinhard Genzel si americancei Andrea Ghez, trei pionieri in studiile privind gaurile negre. Gaurile negre sunt uriase, puternice, indepartate si misterioase. Gaura neagra este un mediu extrem, un obiect cosmic atat de dens, incat lumina nu poate scapa de campul sau gravitational.

Premiul Nobel in medicina, acordat pentru descoperirea virusului hepatitei C

Premiul Nobel pentru medicina a fost acordat in comun unui trio american-britanic, care ii are in compozitie pe Harvey J. Alter, Michael Houghton si Charles M. Rice, pentru descoperirea.

A inceput sezonul Nobelului. Cercetatorii care au descoperit virusul hepatitei C au primit premiul Nobel pentru Medicina

Cercetatorii Harvey J. Alter, Michael Houghton si Charles M. Rice au primit premiul Nobel pentru Medicina pe anul 2020. Ei au fost laureati pentru descoperirea virusului hepatitei C. Cei trei cercetatori au avut o contributie decisiva in lupta impotriva hepatitei care se transmite prin sange, o problema globala de sanatate care provoaca ciroza si cancer de ficat, potrivit Comitetului Nobel.

VIDEO Serialul care te pregateste pentru EURO 2020, la TV: primul episod este despre Arena Nationala

In lipsa unor meciuri de fotbal cu oameni pe stadion, fanii sportului rege au un nou refugiu in perioada urmatoare, sub forma unui nou serial. Menit sa te pregateasca pentru UEFA EURO 2020,.

BASF lanseaza propria platforma virtuala pentru Fakuma 2020

Fakuma va avea loc online anul acesta. Avand in vedere situatia actuala, BASF ofera o alternativa clientilor si celor interesati: o platforma virtuala dedicata, care va fi accesibila online in perioada 13-20 octombrie. Aceasta va oferi peste 20 de standuri tematice pentru imprimare 3D, tehnologii de procesare, electromobilitate si multe altele, conform unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )