Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ce il preocupa pe Cameron cu privire la romanii din Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
 Ce il preocupa pe Cameron cu privire la romanii din Marea Britanie

Klaus Iohannis a declarat ca preocuparea premierului britanic, David Cameron, este ca in cadrul liberei circulatii sunt multe persoane care solicita beneficii sociale. continuă pe România Liberă

Autocar romanesc cu 149 de kilograme de cocaina la bord, descoperit in Marea Britanie

Politistii din portul Dover, Marea Britanie, au descoperit intr-un atocar inmatriculat in Romania 149 de kilograme de cocaina. Drogurile in valoare de aproximativ 10 milioane de euro erau ascunse in caroseria.

Marea Britanie a primit mostre de antrax activ de la un laborator militar american

Marea Britanie a primit din greseala mostre de antrax activ de la un laborator din Utah al Departamentului Apararii, 19 state americane si patru tari fiind implicate in acest caz, relateaza The Telegraph.

Britanicii au ajuns prea saraci pentru a muri. Inegalitatea sociala din Marea Britanie ii face pe unii sa nu-si poata ingropa mortii

Costurile unei inmormantari au crescut cu 80% intr-un deceniu, astfel cei mai saraci si mai vulnerabili britanici nu isi mai permit sa-si ingroape mortii, noteaza The Guardian.

Ioan Rus, dupa declaratiile despre romanii din strainatate: Imi cer scuze daca am jignit pe cineva

Ministrul Ioan Rus, care a spus, vorbind despre romanii din strainatate si despre cat castiga acestia, ca de banii astia copiii se fac golani acasa, iar nevasta curva, isi cere scuze daca prin formularea aleasa a jignit pe.

Prima reactie a Opozitiei dupa ce ministrul Rus i-a jignit pe romanii din Diaspora, spunand ca de banii castigati de romani in strainatate copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva: Sa isi dea demisia odata cu premierul Ponta

Purtatorul de cuvant al PNL Diaspora, Ovidiu Raetchi, spune ca Ioan Rus i-a jignit intr-un mod halucinant pe romanii din Diaspora si ii cere sa isi dea demisia odata cu premierul Ponta.

VIDEO Ministrul Ioan Rus i-a jignit in masa pe romanii din diaspora, cu doua zile inaintea votului asupra motiunii de cenzura: Au poate 1500 de Euro salariu. De banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva

Ministrul Transporturilor Ioan Rus a declarat miercuri seara la Digi24 ca romanii din diaspora lucreaza pe circa 1500 de euro, iar de banii astia copiii se fac golani acasa si nevasta-sa curva. Declaratia socanta vine la doar doua zile inaitea votului din Parlament pe motiunea de cenzura pe tema votului din diaspora de la alegerile prezidentiale. UPDATE: Cum explica Ministerul Transporturilor declaratia lui Ioan Rus: Domnia sa a dorit sa atraga atentia asupra unei realitati dure din Romania de astazi. De altfel, ministrul Rus a afirmat chiar in cadrul emisiunii, ca formularea folosita este o generalizare artistica, o licenta.

Paza de coasta italiana: Aproximativ 6.000 de refugiati au fost salvati din Marea Mediterana in ultimele 48 de ore

Aproximativ 6. 000 de refugiati au fost recuperati din Marea Mediterana in ultimele 48 de ore, de echipele de salvare ale din Italiei, Germaniei, Marii Britanii si alore tari europene, informeaza DPA, citand.

Marea Britanie: Conservatorii promoveaza in parlament legea privind referendumul despre apartenenta tarii la UE

Partidul conservator al Marii Britanii a promovat, marti, legea privind referendumul referitor la apartenenta tarii la UE, initiat de premierul David Cameron, pe fondul presiunilor din partea euroscepticilor din.

Marea Britanie a strans 1,2 miliarde dolari din vanzarea a 15% din actiunile Royal Mail

Guvernul britanic a anuntat azi ca vanzarea a jumatate din participatia de 30% din actiunile detinute de stat la Royal Mail i-a adus suma de 750 milioane de lire sterline 1,2 miliarde de dolari), adaugand ca nu mai exista motive pentru a mai detine actiuni la operatorul postal care pana in 2013 a fost detinut in intregime de stat, transmite Reuters.

Ioan Rus, dupa ce a spus despre muncitorii romanii din strainatate ca acasa copiii se fac golani si nevasta curva: Exista si astfel de situatii. Declaratia se referea la posibiliatea ca romanii sa se poata intoarce acasa (VIDEO)

Ministrul Transporturulor, Ioan Rus, a oferit o serie de lamuriri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, cu privire la declaratiile despre muncitorii romani din strainatate si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )