Libnet.ro
UNICEF

08:45

Preot de la Biserca Sfantul Gheorghe din Capitala, despre Vadim Tudor: Dorinta lui a fost sa i se savarseasca slujba de inmormantare in aceasta biserica pentru ca aici a fost prohodit si Mihai Eminescu

B1 B1,
Preot de la Biserca Sfantul Gheorghe din Capitala, despre Vadim Tudor: Dorinta lui a fost sa i se savarseasca slujba de inmormantare in aceasta biserica pentru ca aici a fost prohodit si Mihai Eminescu

Unul dintre preotii de la Biserca Sfantul Gheorghe din Capitala, unde a fost depus trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor, a declarat marti ca liderul PRM si-a dorit ca slujba sa de inmormantare sa. continuă pe B1

Preot de la Biserca Sfantul Gheorghe din Capitala, despre Vadim Tudor: Dorinta lui a fost sa i se savarseasca slujba de inmormantare in aceasta biserica pentru ca aici a fost prohodit si Mihai Eminescu (VIDEO)

Unul dintre preotii de la Biserca Sfantul Gheorghe din Capitala, unde a fost depus trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor, a declarat marti ca liderul PRM si-a dorit ca slujba sa de inmormantare sa.

Gigi Becali, despre Corneliu Vadim Tudor: Problema e ca s-a dus el tanar. El nu tinea dusmanie si nu era razbunator (VIDEO)

Gigi Becali a ajuns marti seara la Biserica Sfantul Gheorghe din Capitala, unde a fost depus trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor. Becali a declarat ca a fost luat prin surprindere de decesul.

Senatul a refuzat ca sicriul cu trupul neinsufletit al lui Cornelui Vadim Tudor sa fie depus in cadrul institutiei, asa cum a solicitat sotia acestuia

25 Trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor nu va fi depus la Senat, asa cum a cerut sotia liderului PRM, pentru ca acesta a fost depus deja la Biserica Sfantul Gheorghe din Capitala, se arata.

Trupul neinsufletit al lui C.V. Tudor, depus la Biserica Sfantul Gheorghe Nou

Sicriul cu trupul neinsufletit al fondatorului PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost depus astazi la Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Capitala in prezenta familiei si apropiatilor, transmite un comunicat de presa al partidului remis redactiei.

Trupul neinsufletit al lui Vadim Tudor a fost depus la Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Bucuresti

Sicriul cu trupul neinsufletit al lui Corneliu Vadim Tudor, care a murit luni la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, a fost depus marti la Biserica Sfantul Gheorghe Nou din Bucuresti.

VIDEO Doua activiste Femen au protestat topless la o conferinta din Paris despre rolul femeilor musulmane cand se dezbatea daca femeile ar trebui batute. Una dintre ele a fost luata la suturi dupa ce a fost scoasa de pe scena

Doua membre FEMEN au fost arestate dupa ce au protestat topless la o conferinta din Paris despre rolul femeilor musulmane, informeaza The Telegraph.

Deputatul Radu Popa, despre Vadim Tudor: a fost un patriot, a iubit Romania

Corneliu Vadim Tudor, fondatorul PRM, in varsta de 65 de ani, a murit, luni, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau. Deputatul Radu Popa, fost jurnalist isi aduce aminte cum era Vadim in timpul interviurilor.

Ion Iliescu despre Vadim Tudor: Prin tot ce a facut, si-a gasit locul in istoria postdecembrista

Fostul presedinte Ion Iliescu apreciaza ca fondatorul Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, decedat luni, si-a gasit locul istoria postdecembrista a Romaniei prin tot ce a facut, scrie Agerpres. Am.

Marius Marinescu despre Vadim Tudor: Este o mare pierdere

Fostul senator Marius Marinescu, vicepresedinte al PRM, a declarat luni pentru Agerpres ca, in urma decesului lui Corneliu Vadim Tudor, Romania a pierdut un mare om de cultura, dar si un mare iubitor de tara, de.

Aparitie socanta intr-un mall din Capitala. Trecatorii si-au facut cruce si s-au pus pe facut poze

Clientii unui complex comercial din Bucuresti, dar si trecatorii prezenti la fata locului au ramas uimiti, duminica seara, cand au remarcat bijuteria parcata in fata mall-ului, scrie ziarulring. ro. Bolidul,.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )