Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un preot din Dmbovita vrea afurisirea si excomunicarea celor care n-au votat la referendum. Nu mai putem acorda binecuvntare la cununie, la nmormntare celor care lupta mpotriva bisericii

Hotnews Hotnews,
 Un preot din Dmbovita vrea afurisirea si excomunicarea celor care n-au votat la referendum. Nu mai putem acorda binecuvntare la cununie, la nmormntare celor care lupta mpotriva bisericii

Un preot din Dambovita, cadru didactic la Facultatea de Teologie din cadrul Universitatii Valahia, Targoviste, vrea ca Biserica sa faca uzanta de afurisire, anatema si excomunicarea in cazul celor care nu au votat la referendum. continuă pe Hotnews

HALUCINANT! Un preot din Neamt ii ameninta pe cei care boicoteaza referendumul ca nu-i va mai impartasi (FOTO)

Mesaj halucinant al unui preot din judetul Neamt suparat, cel mai probabil, pentru recordul negativ de prezenta inregistrat sambata, in prima zi a desfasurarii referendumului privind familia.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Un preot din Neamt, masuri radicale impotriva crestinilor care nu merg la vot. Nu le voi mai da Sfantaimpartasanie

Un preot dintr-o comuna din Neamt a postat pe Facebook un mesaj in care anunta ca va lua masuri radicale impotriva credinciosilor care nu vor vota la referendumul pentru definirea.

Referendum 2018 Un preot din Neamt i-a amenintat pe credinciosi ca nu-i mai mpartaseste daca nu voteaza DA la referendumul pentru familie

Un preot din Neamt le-a transmis, pe Facebook, credinciosilor ca nu-i mai impartaseste daca nu voteaza la referendumul pentru familie. Cauta-ti alt duhovnic, mult succes!, a scris parohul din Zanesti, potrivitstiri-neamt. ro.

Un preot din Giurgiu a ucis un motociclist. Reactia Episcopiei

Un motociclist in varsta de 26 de ani a decedat lovit de un autoturism condus de un sofer in varsta de 64 de ani, preot, care nu a acordat prioritate de trecere, pe DN 41, in localitatea Baneasa din judetul.

ASTA E FAMILIA TRADITIONALA? Un preot din brasov SMULGE microfonul unui ziarist, iar enoriasii i-au BRUSCAT si iMBRANCIT pe reprezentantii mass-media (VIDEO)

Incident grav la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Sacele, in ziua decisiva a referendumului. in timpul slujbei de duminica, preotul Laurentiu-Norocel Milotoiu i-a indemnat pe credinciosi sa mearga .

Subiectele zilei:C. T. Popescu: Firea i-a dat un cap n gura lui Dragnea de cred ca-i va deranja dintii. Formidabil!;La referendum a batut vntul n schimb mii de familii de liceeni au stat la coada, la Sala Palatului, la un trg dedicat celor care vor sa pl

Biserica a intrebat, crestinii au raspuns. Rezultatul referendumului, o lectie de toleranta pe care credinciosii o ofera preotilor. Clopotele au batut a primejdie, dar romanii nu s-au adunat. Si nu s-au adunat pentru ca altul e pericolul pentru viata lor ori pentru patrie. Prezenta la ura: 20,41%. Cine castiga si cine pierde din esecul referendumului. Referendumul dezbinarii a esuat din cauza absenteismului, ceea ce va afecta imaginea principalilor jucatori din spatiul public. Adevarul analizeaza la cald cine castiga si cine pierde dupa acest esec.

Bursa din Londra vrea sa angajeze in Bucuresti experti IT... preferabil care sa stie si ce este o bursa

Dupa ce si-au lansat operatiunile din Romania in luna mai 2018, reprezentantii Bursei din Londra London Stock Exchange Group - LSEG) recruteaza in prezent primul val de angajati, de la care se asteapta sa aiba cunostinte IT solide, ceva experienta, si.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Dan Barna: Multumesc celor care au facut ca acest proces sa fie unul democratic

Presedintele USR,Dan Barna, a sustinut, duminica, o declaratie de presa in care a vorbit despre rezultatele referendumului pentru redefinirea familiei in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )