Libnet.ro
UNICEF

15:30

HALUCINANT! Un preot din Neamt ii ameninta pe cei care boicoteaza referendumul ca nu-i va mai impartasi (FOTO)

B1 B1,
HALUCINANT! Un preot din Neamt ii ameninta pe cei care boicoteaza referendumul ca nu-i va mai impartasi (FOTO)

Mesaj halucinant al unui preot din judetul Neamt suparat, cel mai probabil, pentru recordul negativ de prezenta inregistrat sambata, in prima zi a desfasurarii referendumului privind familia. continuă pe B1

REFERENDUM FAMILIE 2018. Un preot din Neamt, masuri radicale impotriva crestinilor care nu merg la vot. Nu le voi mai da Sfantaimpartasanie

Un preot dintr-o comuna din Neamt a postat pe Facebook un mesaj in care anunta ca va lua masuri radicale impotriva credinciosilor care nu vor vota la referendumul pentru definirea.

Referendum 2018 Un preot din Neamt i-a amenintat pe credinciosi ca nu-i mai mpartaseste daca nu voteaza DA la referendumul pentru familie

Un preot din Neamt le-a transmis, pe Facebook, credinciosilor ca nu-i mai impartaseste daca nu voteaza la referendumul pentru familie. Cauta-ti alt duhovnic, mult succes!, a scris parohul din Zanesti, potrivitstiri-neamt. ro.

Kelemen Hunor:Cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie, deoarece nu pot fi credibili, astazi, spunand sa nu participe oamenii, iar alta data, cand vor fi alegeri politice, sa sustina participarea.

Cei care nu ati fost la vot va rugam sa mergeti

Patriarhul Daniel a reamintit credinciosilor, in cuvantul de la finalul Liturghiei oficiata astazi in Catedrala Patriarhala, importanta exprimarii votului la referendumul pentru familie, transmitandu-le: Cei care nu ati fost pana acum la vot va rugam sa mergeti ca sa nu fie prea tarziu.

Un preot din Giurgiu a ucis un motociclist. Reactia Episcopiei

Un motociclist in varsta de 26 de ani a decedat lovit de un autoturism condus de un sofer in varsta de 64 de ani, preot, care nu a acordat prioritate de trecere, pe DN 41, in localitatea Baneasa din judetul.

ASTA E FAMILIA TRADITIONALA? Un preot din brasov SMULGE microfonul unui ziarist, iar enoriasii i-au BRUSCAT si iMBRANCIT pe reprezentantii mass-media (VIDEO)

Incident grav la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Sacele, in ziua decisiva a referendumului. in timpul slujbei de duminica, preotul Laurentiu-Norocel Milotoiu i-a indemnat pe credinciosi sa mearga .

REFERENDUM FAMILIE 2018. Prezenta record, la o sectie de votare din Neamt. Procentul este de aproape 270%

O prezenta record in prima zi a referendumului s-a inregistrat la sectia de votare amenajata la Manastirea Sihastria, din comuna Vanatori-Neamt, unde la finalul zilei de sambata era inregistrat un.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Vot suspendat temporar la o sectie din Neamt. Casa presedintelui comisiei a izbucnit in flacari

Procesul de vot a fost suspendat temporar, sambata seara, timp de aproximativ o jumatate de ora, la o sectie din localitatea Savinesti, dupa ce un incendiu a izbucnit la locuinta presedintelui respectivei.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Europarlamentarul Catalin Ivan a votat: ii felicit pe cei care si-au asumat si au venit la vot indiferent care a fost optiunea lor

Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat duminica, la iesirea din sectia de vot, ca prin absenteismul de la referendumul de revizuire a Constitutiei s-a ratat o oportunitate de a arata ca in Romania exista.

Cabral a vorbit in premiera despre scurgerile vaginale: Toti cei care il urmareau la Pro TV au avut un adevarat soc...

La finalul lunii noiembrie, Cabral si Andreea Ibacka vor deveni parintii unei fetite, asadar au intrat deja pe ultima suta de metri catre marele eveniment din viata lor. Prezentatorul tv este un tatic foarte.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )