Libnet.ro
UNICEF

17:30

Un preot rupe tacerea. Cea mai mare capcana in care pica romanii

Antena3 Antena3,
Un preot rupe tacerea. Cea mai mare capcana in care pica romanii

Un preot spulbera un mit important al ortodoxiei. Protoprezbiter Matei Vulcanescu, preotul comunitatii romanesti din Pireu, Atena, a vorbit despre una dintre marile capcane legate de. continuă pe Antena3

Doar Siria ne intrece! Cum a ajuns Romania sa aiba cea mai mare rata e emigratiei din Europa

Romania are a doua cea mai mare crestere a diasporei unei tari, dupa Siria, stat care insa se confrunta cu un razboi devastator. Potrivit unui raport al ONU privind migratia pe mapamond, 3,4 milioane de romani locuiesc in alta tara. Expertii spun ca migratia va continua, iar pentru incetinirea acestui fenomen nu sunt solutii imediate.

Peste 3.300 de austrieci ajung la Sibiu in cea mai mare excursie organizata spre Romania in ultimii 25 de ani pentru pensionarii straini

Peste 3. 300 de austrieci ajung la Sibiu in perioada 17 septembrie - 22 octombrie. Este cea mai mare excursie organizata spre Romania in ultimii 25 de ani pentru pensionarii straini, noteaza.

Basescu: Sistemul este format din cei care stau in cea mai mare parte a vietii lor profesionale in functii importante si foarte importante din aparatul bugetar de stat. in ce ne priveste, din pacate, avem un sistem loial in primul rand lui insusi

Fostul presedinte Traian Basescu explica, intr-o postare pe Facebook, ce inseamna sistemuldespre care vorbesc atat de multe persoane din spatiul public. Basescu sustine ca este.

Vesti ALARMANTE pentru Romania. Tara noastra are cea mai mare crestere a diasporei dupa Siria

Romania a intrat in top 20 al statelor cu cei mai multi migranti. Astfel, tara noastra are nu mai putin de 3,4 milioane de cetateni care louiesc in strainatate, conform unor date oferite de.

Fost prefect de Vaslui, inculpat in dosarul retrocedarilor ilegale de la cea mai mare ferma viticola din zona Husului

Fostul prefect de Vaslui, Ioan Zaharia, a fost pus sub invinuire de DNA, fiind acuzat de abuz in serviciu intr-un dosar privind retrocedarea ilegala a unor terenuri.

Cea mai sanatoasa si ieftina conserva. Cum faci o zacusca delicioasa ca pe vremea bunicii cu ingredientele secrete

O reteta de zacusca, pregatita in mod clasic, la foc de lemne si in oala de tuci, ca la mama acasa, e cea mai buna alegere pentru un preparat delicios care sa fie savurat iarna. Pregatirea conservelor pentru sezonul rece e in toi, iar camarile se umplu cu borcane pline de preparate gustoase si sanatoase.

Lupt cu ei. ii decapitez. Le gatesc capetele si le ard trupurile. Cea mai curajoasa femeie din lume. O irakiana se bate fara teama cu teroristii ISIS

Cea mai curajoasa femeie. Asa poate fi numita o irakiana in varsta de 39 de ani care conduce o trupa de barbati ce lupta impotriva jihadistilro de la Statul Islamic. Femeia lupta imp.

Cum alegem cea mai buna carne proaspata din magazin: Nu o cumparati tocata fiindca nu stiti ce contine

Atunci cand cumparam carne trebuie sa fim atenti la locul de unde o luam, dar si la aspectul ei. Carnea tocata este cea mai periculoasa.

Cea mai buna mancare de gutui cu carne

Imi placea cum spunea Dan Nicolescu : de la gutuie se manancadoar mirosul. Dar o tocana de pasare sau de vitel, aromata cu gutui fragede, aurii-aramii, cu sos gros, iute-dulce-acrisor, mai sa fie, imi ploua in gura si-mi dilueaza cerneala din calculator, scria Radu Anton Roman in cartea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti, aparuta la editura Paideia. Iata si reteta regretatului Radu Anton Roman pentru cea mai buna mancare de gutui cu carne!.

Device-urile inteligente au lansat cel mai mare atac informatic din istorie

Dispozitiveleinteligente ce compun Internetul Tuturor Lucrurilor IoT), au fost vedetele celui mai mare atac informatic de tip DDoS din istorie. Site-ul KrebsonSecurity a fost victima acestui atac DDoS, care a atins un nivel de 620 giabiti pe secunda. Nivelul de date trimise catre site a fost atat de mare, incat companiile Prolexic si Akamai Technologies [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )