Libnet.ro
UNICEF

09:01

Cum alegem cea mai buna carne proaspata din magazin: Nu o cumparati tocata fiindca nu stiti ce contine

Adevărul Adevărul,
Cum alegem cea mai buna carne proaspata din magazin: Nu o cumparati tocata fiindca nu stiti ce contine

Atunci cand cumparam carne trebuie sa fim atenti la locul de unde o luam, dar si la aspectul ei. Carnea tocata este cea mai periculoasa. continuă pe Adevărul

Cea mai buna mancare de gutui cu carne

Imi placea cum spunea Dan Nicolescu : de la gutuie se manancadoar mirosul. Dar o tocana de pasare sau de vitel, aromata cu gutui fragede, aurii-aramii, cu sos gros, iute-dulce-acrisor, mai sa fie, imi ploua in gura si-mi dilueaza cerneala din calculator, scria Radu Anton Roman in cartea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti, aparuta la editura Paideia. Iata si reteta regretatului Radu Anton Roman pentru cea mai buna mancare de gutui cu carne!.

Cea mai sanatoasa si ieftina conserva. Cum faci o zacusca delicioasa ca pe vremea bunicii cu ingredientele secrete

O reteta de zacusca, pregatita in mod clasic, la foc de lemne si in oala de tuci, ca la mama acasa, e cea mai buna alegere pentru un preparat delicios care sa fie savurat iarna. Pregatirea conservelor pentru sezonul rece e in toi, iar camarile se umplu cu borcane pline de preparate gustoase si sanatoase.

Doar Siria ne intrece! Cum a ajuns Romania sa aiba cea mai mare rata e emigratiei din Europa

Romania are a doua cea mai mare crestere a diasporei unei tari, dupa Siria, stat care insa se confrunta cu un razboi devastator. Potrivit unui raport al ONU privind migratia pe mapamond, 3,4 milioane de romani locuiesc in alta tara. Expertii spun ca migratia va continua, iar pentru incetinirea acestui fenomen nu sunt solutii imediate.

Care este cea mai buna luna pentru a cumpara bilete de avion mai ieftine si care sunt cele mai accesibile destinatii pentru un city break

O comparatie intre preturile biletelor de avion pe parcursul anului arata ca luna noiembrie este cea mai ieftina luna pentru calatoriile cu avionul, in afara perioadelor promotionale.

Traian Basescu, intrebat pe cine vede in locul Codrutei Kovesi la DNA: in acest moment nu exista o solutie mai buna

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe Facebook, raspunzand intrebarii unui utilizator al retelei de socializare, ca in acest moment nu exista o solutie mai buna pentru conducerea DNA.

A aruncat noul iPhone 7 de pe cea mai inalta cladire din lume! Ce s-a intamplat cu telefonul - VIDEO

Ucraineanul din spatele TechRax s-a dus pe Burj Khalifa din Dubai si a aruncat de la ultimul etaj noul iPhone 7, versiunea Jet Black, cea mai dorita de utilizatori. Peste 400. 000 de oameni s-au uitat la clipul.

Lupt cu ei. ii decapitez. Le gatesc capetele si le ard trupurile. Cea mai curajoasa femeie din lume. O irakiana se bate fara teama cu teroristii ISIS

Cea mai curajoasa femeie. Asa poate fi numita o irakiana in varsta de 39 de ani care conduce o trupa de barbati ce lupta impotriva jihadistilro de la Statul Islamic. Femeia lupta imp.

Paralela 45: Spania, cea mai ceruta destinatie a anului dupa atentatele din Turcia

Spania a fost cea mai ceruta destinatie a anului, atat pe curse charter, cat si pe curse de linie, crescand cu un sfert la nivelul intregii tari, fata de 2015, si compensand scaderea inregistrata pentru Antalya si Bodrum, ca urmare a atentatelor si.

Cea mai simpla reteta de placintele cu branza

Cea mai simpla reteta de placintele cu branza o poti prepara la ocazii festive sau pentru cei dragi fara vreun motiv anume. insoteste acest aperitiv sau gustare cu un pahar de vin rosu demisec.

Cum a murit chiar inainte sa se nasca cea mai noua statiune de tratament balnear din Romania

Situat in zona ariei naturale protejate Hanu Conachi judetul Galati), micul luciu de apa Lacul Negru urma sa devina, in 1990, cea mai noua investitie romaneasca in turism balnear. Desi proiectul era facut, constructorul desemnat si banii alocati, totul a fost abandonat fara se mai sape nici macar o lopata de pamant.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )