Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa din Spania, dupa ce Real a fost umilita de Ajax in Champions League: Patru luni de doliu

Hotnews Hotnews,
 Presa din Spania, dupa ce Real a fost umilita de Ajax in Champions League: Patru luni de doliu

Real Madrid a suferit o infrangere 4-1 vs Ajax) si o eliminare umilitoare din Champions League, iar presa din Spania este impartita intre criticarea evolutiei madrilenilor si ridicarea in slavi a Ajax-ului lui Erik ten Hag. continuă pe Hotnews

Real Madrid, umilita de Ajax pe Santiago Bernabeu

Real Madrid, castigatoarea ultimelor trei editii ale trofeului, a fost eliminat din Liga Campionilor la fotbal de Ajax Amsterdam, care s-a impus cu scorul de 4-1 pe stadionul Santiago Bernabeu, marti seara, in.

Rugby Europe Championship: Romnia, nvinsa de Spania dupa ce a condus la pauza cu 13-7

Nationala de rugby a Romaniei a fost invinsa de reprezentativa Spaniei, cu scorul de 21-18 7-13), duminica, pe Estadio Nacional Complutense din Madrid, in Rugby Europe International Championship 2019.

Volkswagen ar putea deschide o uzina in Serbia, scrie presa din tara vecina

Volkswagen ar putea deschide o uzina in Serbia unde investitiile ar putea totaliza 1,4 miliarde euro, scriu mai multe publicatii din tara cu capitala la Belgrad. Presa mai scrie ca Bulgaria a fost principala tara contracandidata. Volkswagen nu a comentat informatia, dar au mai aparut multe stiri cum ca grupul ar vrea sa deschida o uzina in regiune.

O batranica i-a strecurat un plic cu bani unui medic din Carei. Dupa cateva minute, doctorul a intrat in salon si s-a dus direct la femeie: Va arat fluturasul meu de salariu

Un locuitor din judetul Satu Marea tinut sa povesteascacum un medic din Carei a primit, fara sa stie initial, un plic cu bani din partea unei paciente pensionare. Plicul a fost pus intre acte, iar.

Cum explica Sorina Pintea decizia de a schimba din nou, dupa 8 luni, conducerea Agentiei de Transplant: Lucrurile nu au mers in directia in care strategia Ministerului o cere

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a explicat, marti, decizia numirii medicului Radu Zamfir, supravietuitorul accidentului aviatic din anul 2014 din Muntii Apuseni, la conducerea Agentiei Nationale de Transplant, la doar 8 luni dupa ce o numise in aceasta functie pe Anca Muresan in locul lui Radu Deac. Sorina Pintea spune ca Lucrurile nu au mers in directia in care eu, personal, si strategia Ministerului Sanatatii o cerem.

O romanca a produs haos intr-un oras din Austria, dupa ce s-a urcat beata la volan

O romanca a facut prapad intr-un oras din nordul Austriei dupa ce s-a urcat la volanul in stare de ebrietate. in varsta de 34 de ani, femeia a pierdut controlul masinii in timp ce se indrepta catre.

Suspectul crimei din Baia Mare a fost prins

Suspectul crimei care a socat oamenii din Baia Mare a fost prins de politisti! Barbatul banuit de dublul asasinat, in urma caruia un barbat si iubita lui au pierit, are 41 de ani si este un om fara.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )