Libnet.ro
UNICEF

21:00

Presa iberica: Trei romance sunt cele mai puternice femei din Spania

B1 B1,
Presa iberica: Trei romance sunt cele mai puternice femei din Spania

Trei romance se numara printre cele mai influente femei din Spania, remarca El Espanol. Anca Moldovan este primul deputat roman in parlamentul spaniol, din partea Partidului Popular. Originara. continuă pe B1

Presa iberica: Trei romance sunt cele mai puternice femei din Spania

Trei romance se numara printre cele mai influente femei din Spania, remarca presa iberica. Marcela Topor si Mihaela Mihalcia stau oficial la bratul unor barbati puternici, lideri politici care au conexiuni cu foruri internationale si cu cercuri de interese de importanta majora. Anca Moldovan a reusit sa fie aleasa primul deputat roman din Parlamentul spaniol.

WhatsApp a picat. Care sunt cele mai mari probleme

WhatsApp are probleme de functionare. Cei mai multi utilizatori se plang ca nu pot trimite mesaje si nici nu le pot primi pe ale altora. WhatsApp nu are probleme prea des, dar acum pare sa fie unul dintre momentele dificile pentru cel mai popular serviciu de chat. Circa 42% din utilizatori experimenteaza dificultati in primirea [].

Gastroenterolog: Bolile intestinale inflamatorii sunt rezultatul unui sistem imunitar dereglat. Care sunt cele mai frecvente simptome

Bolile inflamatorii intestinale sunt un grup de afectiuni digestive rare, care au in comun inflamatia tubului digestiv. Aparent, sunt strans legate de stilul de viata occidental.

FOTO Cat de lungi sunt cozile pentru iPhone X, in cele mai mari orase din lume

In fiecare an, odata cu lansarea celei mai noi generatii de iPhone, lumea incepe sa fie extrem de nerabdatoare si astfel se formeaza cozi uriase. in cele mai mari orase din lume, acolo unde, de regula, lumea are bani sa isi schimbe iPhone-ul anual, se poate observa acest fenomen in toata splendoarea lui.

Este printre cele mai bune prietene ale Antoniei. Buna, buna chiar. Imaginile care aprind imaginatia barbatilor - FOTO

Se numeste Jesse Mae si este una dintre cele mai bune prietene ale Antoniei. De asemenea, probabil una dintre putinele care rivalizeaza cu ea la capitolul frumusete. Cele doua sunt prietene de pe vremea.

Top 10 bancuri conjugale. De ce este India tara cu cele mai trainice casnicii din lume

Intamplarile din casnicie sunt o sursa de inspiratie pentru creatorii de bancuri. Adevarul va prezinta o selectie cu cele mai amuzante bancuri care au sotii si sotiile in prim plan.

Cele mai folositoare zece combinatii de taste in Windows 10. Ce se intampla dupa apasarea Win+M

Pentru ca Microsoft a anuntat ca nu mai ofera suport pentru doua dintre cele mai utilizate versiuni, 7 si 8, o mare parte dintre utilizatori de calculator au trecut deja pe cea mai futurista varianta de windows - 10. Pentru a castiga timp, dar si pentru o utilizare profesionista a tastaturii, iata cele mai tari combinatii de taste gandite de brightside. me.

Romania, in DOLIU! A facut INFARCT! Din pacate, S-A STINS una dintre cele mai CUNOSCUTE voci. Dumnezeu sa il ierte!

Astazi s-a stins una dintre cele mai cunoscute voci ale Judetului Arad. Orasul Ineu a pierdut un interpret, un om de valoare. Sincere Condoleante si Dumnezeu sa il ierte si sa il.

Catalonia: Partidele pro-independenta ar putea obtine cele mai multe voturi la alegerile regionale, dar risca sa piarda majoritatea absoluta

Partidele care sustin independenta Cataloniei ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile regionale anticipate programate pe 21 decembrie, dar ar putea pierde majoritatea absoluta, arata un sondaj publicat duminica in cotidianul La Vanguardia, potrivit Agerpres.

Alegeri anticipate Catalonia: Partidele pro-independenta ar putea obtine cele mai multe voturi

Partidele care sustin independenta Cataloniei ar urma sa obtina cele mai multe voturi la alegerile anticipate prevazute sa aiba loc in regiune la 21 decembrie, dar si-ar putea pierde majoritatea, releva un sondaj publicat duminica in cotidianul La Vanguardia, citat de Reuters si AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )