Libnet.ro
UNICEF

19:15

Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in optimile Indian Wells

Adevărul Adevărul,
Presa internationala, despre calificarea Simonei Halep in optimile Indian Wells

Simona Halep va evolua in optimile de finala de la Indian Wells, unde o va intalni pe jucatoarea cehaKarolinaPliskova 15 WTA). continuă pe Adevărul

WTA, despre punctul Simonei Halep: Este ireal (video)

Am scris si noi de dimineata despre punctul senzational, pe care il consideram punctul turneului,reusit de Simona Halep in meciul catigat la Indian Wells cuVarvara Lepchenko. Luni seara, WTA a publicat rezumatul video al meciului. Iata si comentariul lor la acest punct.

Presa internationala relateaza despre sustinerea lui Ponta pentru suspectul Valcov

Cazul ministrului Darius Valcov, investigat de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie, a facut inconjurul presei internationale, publicatii precum Reuters sau Associated Press relatand despre dosarul care il vizeaza pe Valcov.

Cum este vazuta in presa internationala anchetarea lui Valcov

Principalele agentii de presa de limba engleza scriu despre investigarea ministrului roman al Finantelor, Darius Valcov, intr-un caz de coruptie.

Demisia lui Valcov a ajuns in presa internationala

Stirea despre cazul ministrului Darius Valcov, investigat de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie, a facut inconjurul presei internationale. Reuters prezinta situatia lui Valcov ca o noua lovitura.

Cazul anchetarii ministrului de Finante de catre DNA, in presa internationala. Reuters: Guvernul Ponta a primit o lovitura

Cazul anchetarii Ministrului de Finante, Darius Valcov, de catre DNA pentru fapte de coruptie comise in perioada cand era primar al municipiului Slatina a depasit granitele tarii. Astfel, agentia de presa.

Reactii in presa internationala la demisia lui Valcov

Ministrul Finantelor Darius Valcov este oficialul cu cel mai inalt rang care dimisioneaza din cauza coruptiei, la solicitarea presedintelui Klaus Iohannis, scriu principalele agentii de presa internationale, citand anunturile pe Facebook si la televizor al premierului Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Investigarea lui Valcov, o noua lovitura la adresa Guvernului Ponta, scrie presa internationala

Investigarea ministrului roman al Finantelor Darius Valcov intr-un caz de coruptie reprezinta o lovitura pentru Guvernul premierului Ponta, care si-a exprimat sambata sustinerea fata de membrul Cabinetului sau, scriu principalele agentii de presa de limba engleza.

Un fotoreportaj cu locuinta luxoasa a ministrului grec al Finantelor a starnit un val de critici in presa internationala

Un fotoreportaj realizat de Paris Match la locuinta ministrului grec al Finantelor a starnit un val de comentarii in presa din intreaga lume. Yanis Varoufakis locuinste, impreuna cu sotia sa, intr-o vila lux.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )