Libnet.ro
UNICEF

06:30

Presa internationala, despre manifestatiile antiguvernamentale marcate de violenta de la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Presa internationala, despre manifestatiile antiguvernamentale marcate de violenta de la Bucuresti

Agentiile de presa internationale, precum si cele mai importante publicatii din Statele Unite, Franta, Italia, Marea Britanie relateaza despre protestul violent de vineri seara de la Bucuresti. continuă pe Adevărul

PROTEST DIASPORA. Ce scrie presa internationala despre protestul de la Bucuresti

PROTEST DIASPORA Zeci de mii de romani care traiesc in strainatate s-au adunat vineri, la Bucuresti, la un protest antiguvernamental, cerand guvernului de stanga sa demisioneze si acuzand coruptia si.

Ce scrie presa internationala despre protestul diasporei de la Bucuresti: Un protest anti - PSD din Romania se termina in violenta

Sute de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma ciocnirilor dintre manifestanti si fortele de ordine, dupa ce zeci de mii de romani au iesit in strada vineri pentru a protesta impotriva guvernului PSD in mai multe orase din tara si in.

Presa internationala scrie despre protestul de vineri al diasporei, din Piata Victoriei din Capitala

Presa internationala scrie despre protestul romanilor din diaspora, care va avea loc vineri, in Piata Victoriei din Bucuresti. Romanii din diaspora se intorc acasa inainte de de protestul anti-guvernamental, titreaza Associated Press, citata de ABC News, New York Times si The Washington Post.

Presa straina, despre incidentele din Piata Victoriei

Presa internationala vorbeste despre incidentele de la mitingul Diasporei din Piata Victoriei. Jurnalistii Associated Press scriu ca expatriatii romani, sositi din intreaga Europa pentru a participa la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )