Libnet.ro
UNICEF

14:16

Ce scrie presa internationala despre protestul diasporei de la Bucuresti: Un protest anti - PSD din Romania se termina in violenta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce scrie presa internationala despre protestul diasporei de la Bucuresti: Un protest anti - PSD din Romania se termina in violenta

Sute de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in urma ciocnirilor dintre manifestanti si fortele de ordine, dupa ce zeci de mii de romani au iesit in strada vineri pentru a protesta impotriva guvernului PSD in mai multe orase din tara si in. continuă pe Wall-Street Ro

PROTEST DIASPORA. Ce scrie presa internationala despre protestul de la Bucuresti

PROTEST DIASPORA Zeci de mii de romani care traiesc in strainatate s-au adunat vineri, la Bucuresti, la un protest antiguvernamental, cerand guvernului de stanga sa demisioneze si acuzand coruptia si.

Ce scrie presa internationala despre mitingul diasporei

Reuters spune ca mii de oameni s-au adunat la un miting de protest, care a fost organizat de diaspora romana si care are drept tinta coruptia indradacinata din institutiile statului, veniturile mici si tentativele PSD de a slabi sistemul de justitie.

Fifor, despre protestul Diasporei: Este un protest politic. Ne dorim sa fie pasnic si sa nu se dea curs provocarilor

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Arad, ca din punctul sau de vedere protestul romanilor din Diaspora este unul politic si ca isi doreste sa fie pasnic, in limite legale, si sa nu se dea curs provocarilor pe care spune ca le-a vazut in ultima vreme. Fifor a declarat ca de aproape doi ani se guverneaza sub o presiune extraordinara, desi actualul guvern este perfect legitim, potrivit News. ro.

Fifor, despre protestul diasporei: Este un protest politic, ne dorim sa fie pasnic

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Arad, ca din punctul sau de vedere protestul romanilor din Diaspora este unul politic si ca isi doreste sa fie pasnic, in limite legale,.

Ce scrie presa internationala despre mitingul diasporei si violentele care au avut loc

Protestele de vineri seara au fost in atentia presei de pe tot globul, date fiind violentele care au izbucnit in Piata Victoriei, intre unii protestatari si fortele de ordine.

Presa internationala, despre manifestatiile antiguvernamentale marcate de violenta de la Bucuresti

Agentiile de presa internationale, precum si cele mai importante publicatii din Statele Unite, Franta, Italia, Marea Britanie relateaza despre protestul violent de vineri seara de la Bucuresti.

Olguta, despre protestul Diasporei: S-au platit autobuze, autocare! Nu aud decat o injuratura...

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca protestul Diasporei nu este, de fapt, al Diasporei, caci oamenii stransi in Piata Victoriei au fost adusi cu autobuzele si autocarele de la alte partide. Ea a mai spus ca,.

Alina Mungiu Pippidi, despre protestul diasporei: Scopul numarul unu a fost sa creeze in presa straina imaginea ca in Romania e o dictatura

Analistul poltic Alina Mungiu Pippidi face o radiografie a mitingului din 10 august, intr-un articol publicat pe site-ul Romania Curata. Aceasta vorbeste de manipularile masive din spatele miscarii, dar si despre.

MINISTRUL APARARII, declaratii INCENDIARE despre protestul DIASPOREI! Adevaratul motiv pentru care romanii ies in strada

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, si-a exprimat speranta ca protestul romanilor din diaspora va fi unul pasnic. Totodata, demnitarulaprecizat ca din punctul sau de vedere.

Cristian Birdac, consilier in Guvernul Romaniei, despre protestul diasporei: Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa

Cristian Birdac, un consilier din cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei, si-a scris pe contul personal de Facebook parerea pe care o are despre protestul de vineri seara, care a fost marcat de violente.

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )