Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presa internationala despre protestele din Romania: PSD a declansat un Blitzkrieg legal impotriva statului paralel

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presa internationala despre protestele din Romania: PSD a declansat un Blitzkrieg legal impotriva statului paralel

Protestele de miercuri seara din Piata Victoriei impotriva modificarilor aduse de PSD codului de procedura penala nu au ramas fara rasunet in presa internationala. Publicatii precum Washington Post, Associated Press, Reuters sau France 24 titreaza ca. continuă pe Wall-Street Ro

Presa internationala, despre protestele din Romania: Un varf al crizei, un blitzkrieg al partidului de guvernamant

Protestele de miercuri seara fata de modificarile aduse Codului de procedura penala au fost relatate pe larg de agentiile internationale de presa si preluate de diverse publicatii, intre care Fox News, The Washington Post sau Tribune de Geneve. Reuters scrie despre un razboi-fulger impotriva sistemului judiciar sub motivul contracararii unui stat paralel.

Ludovic Orban, despre dezertorii din partid: FIRIMITURISTII au preferat sa ingroase randurile ALDE! (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit, luni, despre situatia din partid cauzata de plecarile recente ale senatorilor Ion Popa si Daniel Catalin Zamfir, ambii la trecand la formatiunea condusa de Calin.

Cel mai rapid net fix din Romania: Orange a ajuns sa bata RCS-RDS

ANCOM a dat publicitatii date cu privire la viteza la internet din Romania pe anul trecut si avem un nou lider in ceea ce priveste internetul fix. Lupta e acum intre RCS-RDS si Orange. Datele au fost obtinute cu ajutorul testelor efectuate pe Netograf, aplicatia ANCOM pentru testarea calitatii serviciului de internet. in Romania, avem [].

Comisia Europeana, prima reactie la situatia din Romania: Urmarim cu ingrijorare. Vom examina legislatia

Oficialii de la Bruxelles se arata ingrijorati de situatia din Romania. Christian Wigand,purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, a declarat pentru Stirile Pro Tv ca lupta impotriva.

Protocol de colaborare pentru dezvoltarea pietelor energetice din Romania si Ungaria

Reprezentantii Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER) si cei ai Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica si Gaze Naturale HETA) din Ungaria au convenit sa incheie un protocol de colaborare pentru dezvoltarea pietelor energetice din cele doua tari, care, in opinia celor doua asociatii, necesita nu numai implicarea autoritatilor in domeniul energiei, ci si o cooperare intre asociatiile furnizorilor.

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, reactie dura dupa publicarea protocolului SRI-PG-iCCJ

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, Andreea Ciuca, a avut o reactie extrem de virulenta dupa publilcarea protocolului secret dintre ICCJ, SRI si Parcgetul General. in opinia judecatorului,.

Romania, laudata in presa internationala pentru sustinerea industriei cinematografice

Schemade ajutor de stat pentru sprijinirea industriei cinematografice adoptata de Guvern miercuri, 13 iunie, este vazuta cu ochi buni de presa straina. Variety. com noteaza ca Romania a ascultat in cele.

Alina Mungiu-Pippidi, despre protestul din Piata Victoriei: Avem un grup de oameni care sunt foarte provocatori. Menirea lor este sa provoace o interventie in forta a jandarmilor (VIDEO)

Alina Mungiu-Pippidi si-a exprimat, in direct pentru Stirile B1TV, ingrijorarea privind felul in care au ajuns protestele impotriva PSD, afirmand ca vede in multimea un grup de persoane care doreste doar sa.

Tariceanu, reactie dupa protestele din Parlament: Manifestari de tip fascist, nici in Ucraina nu se intampla asta

Calin Popescu Tariceanu compara protestele de miercuri, din Parlament, cu situatia din Ucraina, spunand ca nici acolo, unde se iau la bataie, nu se intampla asa ceva. Liderul ALDE i-a criticat.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )