Libnet.ro
UNICEF

21:30

Protocol de colaborare pentru dezvoltarea pietelor energetice din Romania si Ungaria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Protocol de colaborare pentru dezvoltarea pietelor energetice din Romania si Ungaria

Reprezentantii Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica din Romania AFEER) si cei ai Asociatiei Furnizorilor de Energie Electrica si Gaze Naturale HETA) din Ungaria au convenit sa incheie un protocol de colaborare pentru dezvoltarea pietelor energetice din cele doua tari, care, in opinia celor doua asociatii, necesita nu numai implicarea autoritatilor in domeniul energiei, ci si o cooperare intre asociatiile furnizorilor. continuă pe Ziarul Bursa

Comisia Europeana, prima reactie la situatia din Romania: Urmarim cu ingrijorare. Vom examina legislatia

Oficialii de la Bruxelles se arata ingrijorati de situatia din Romania. Christian Wigand,purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, a declarat pentru Stirile Pro Tv ca lupta impotriva.

Cel mai rapid net fix din Romania: Orange a ajuns sa bata RCS-RDS

ANCOM a dat publicitatii date cu privire la viteza la internet din Romania pe anul trecut si avem un nou lider in ceea ce priveste internetul fix. Lupta e acum intre RCS-RDS si Orange. Datele au fost obtinute cu ajutorul testelor efectuate pe Netograf, aplicatia ANCOM pentru testarea calitatii serviciului de internet. in Romania, avem [].

Cel mai mare transportator de produse petroliere din Romania a livrat peste 1,1 mld. litri carburant in 2017

Treiro, cel mai mare transportator si distributitor de produse petroliere din Romania, cu peste 1,1 miliarde de litri carburant livrati in 2017, a facut investiti de 25 milioane euro in cei 20 de ani de activitate.

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, reactie dura dupa publicarea protocolului SRI-PG-iCCJ

Presedinta Asociatiei Magistratilor din Romania, Andreea Ciuca, a avut o reactie extrem de virulenta dupa publilcarea protocolului secret dintre ICCJ, SRI si Parcgetul General. in opinia judecatorului,.

Partenerul consilierului prezidential demisionar Simina Tanasescu are probleme penale: Thomas Peter Stauffer, anchetat de procurorii din Romania si Elvetia

Partenerul consilierului prezidential demisionar, Simina Tanasescu, are probleme penale. Numit din 2010 in functia de director al Biroului pentru Contributia Elvetiana in Romania, Thomas Peter Stauffer este.

Un student din Romania va fi expulzat pentru jihadism

Un cetatean tunisian a fost declarat, miercuri, de Curtea de Apel Bucuresti, persoana indezirabila pentru Romania, la sesizarea Serviciului Roman de Informatii, dupa ce s-a remarcat printr-un comportament.

Student tunisian, suspect de propaganda in favoarea ideologiei jihadiste, EXPULZAT din Romania si declarat indezirabil

Un student de origine tunisiana a fost declarat indezirabil in Romania pentru o perioada de 15 ani. Cetateanul din Tunisia a venit in tara noastra in calitate de student in anul 2015, dupa ce a obtinut o.

Statiunea din Romania care face furori printre turisti: E mai frumos ca-n Croatia

Desi multi ani a fost pereceputa drept o statiune pentru pensionari, Sovata este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta. Multi turisti care ajung acolo pentru prima data raman placut impresion.

Subiectele zilei: Presiunile asupra DNA au crescut categoric in ultimele luni. Laura Codruta Kovesi, interviu in The New York Times; Cum a fost arestat si umilit fondatorul unei prospere fabrici din Romania. Un sofer denunta grupul infractional organizat

Cum distruge Europa internetul pentru ca vrea sa-l faca mai bun Pregateste-te pentru tsunami-ul de taxe pe linkuri si plangeri de copyright via meme-uri. Moartea oficiala a neutralitatii. Ministrul Apararii a dezvaluit obiectivul major al Romaniei la summitul NATO: gazduirea unui nou comandament aliat Ministrul Apararii, Mihai Fifor, a anuntat sambata obiectivul major pe.

Locuri superbe din Romania pe care poti sa le vizitezi in zilele caniculare

Gradele din termomentru arata temperaturi ridicate si suntem indemnati sa cautam locuri cat mai placute. Daca doriti sa mergeti altundeva decat pe litoral, va propunem cateva locuri pline de frumusete s.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )