Libnet.ro
UNICEF

23:45

Presa internationala despre rezultatele dupa turul I al prezidentialelor din Romania

Hotnews Hotnews,
 Presa internationala despre rezultatele dupa turul I al prezidentialelor din Romania

Alegerile pentru Cotroceni desfasurate duminica in Romania sunt subiectul unor articole ample in presa internationala. Romania: Victor Ponta in fruntea alegerilor prezidentiale, jocul ramane deschis, scrie agentia de stiri France Press. Premierul social democrat Victor Ponta, a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Romania, dar duelul pare mai strans decat se astepta cu adversarul sau. continuă pe Hotnews

Cum relateaza presa internationala despre alegerile din Romania

Presa internationala scrie despre incidentele de la sectiile de votare din strainatate, care au marcat primul tur al scrutinului prezidential din Romania, relateaza Mediafax. Totodata, jurnalistii straini anticipeaza un duel strans intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, in turul al doilea.

Presa internationala despre Alegerile Prezidentiale: Victor Ponta ar putea aduce stabilitate in tara, dar ridica semne de intrebare asupra independentei justitiei / Votul de duminica - test crucial pentru Romania

Ziarele internationale dezbat problema alegerilor prezidentiale din Romania, dupa inchiderea urnelor si anuntarea rezultatelor exit-poll. Desi Victor Ponta este vazut ca favorit pentru fotoliul de la Cotroceni, presa straina pune sub semnul intrebarii independenta justitiei si masurile pentru combaterea coruptiei.

Presa internationala despre alegerile din Romania: Popularitatea lui Ponta nu pare sa fie afectata de scandalurile de coruptie

Presa internationala scrie ca primul tur al alegerilor prezidentiale din Romania a fost castigat de premierul Victor Ponta, invingandu-l astfel pe principalul sau contracandidat, Klaus Iohannis. Ziaristii straini noteaza ca popularitatea liderului social-democrat a crescut in urma promisiunilor ca va creste salariile si pensiile, insa chiar si asa lupta ramane una stransa pentru cel de-al doilea tur.

Cum se vad alegerile prezidentiale in presa internationala: Va pica Romania testul anticoruptie? Fosta tara comunista trebuie sa aleaga

Presa internationala avertizeaza ca alegerile prezidentiale reprezinta un test pentru o fosta tara comunista marcata de scandaluri de coruptie. Jurnalistii straini noteaza ca Victor Ponta, candidatul cel mai bine plasat in sondaje, starneste ingrijorari cu privire la respectarea independentei justitiei, in timp ce Iohannis este prezentat drept un neamt calm, iar Macovei este descrisa, in doua cuvinte, ca fiind cruciata anticoruptie.

Cum se vad alegerile prezidentiale in presa internationala: Va pica Romania testul anticoruptie?

Presa internationala avertizeaza ca alegerile prezidentiale reprezinta un test pentru o fosta tara comunista marcata de scandaluri de coruptie. Jurnalistii straini noteaza ca Victor Ponta, candidatul cel mai bine plasat in sondaje, starneste ingrijorari cu privire la respectarea independentei justitiei, in timp ce Iohannis este prezentat drept un neamt calm, iar Macovei este descrisa, in doua cuvinte, ca fiind cruciata anticoruptie.

Alegeri prezidentiale 2014. Presa internationala: Popularitatea lui Ponta nu pare sa fie afectata de scandalurile de coruptie

Alegeri prezidentiale 2014. Presa internationala scrie ca primul tur al alegerilor prezidentiale din Romania a fost castigat de premierul Victor Ponta, invingandu-l astfel pe principalul sau contracandidat, Klaus Iohannis. Ziaristii straini noteaza ca popularitatea liderului social-democrat a crescut in urma promisiunilor ca va creste salariile si pensiile, insa chiar si asa lupta ramane una stransa pentru cel de-al doilea tur.

Presa straina evoca incidentele de la alegerile din Romania, anticipand un duel strans in turul doi

Presa internationala scrie despre incidentele de la sectiile de votare din strainatate, care au marcat primul tur al scrutinului prezidential din Romania, anticipand un duel strans intre cei doi candidati care.

Haosul alegerilor din strainatate, in presa internationala: Exclusi de la vot, in stil romanesc

Alegeri prezidentiale 2014. Haosul creat duminica la sectiile de votare din strainatate, acolo unde zeci de mii de romani nu au reusit sa isi excercite dreptul constitutional, a intrat, inevitabil, si in atentia presei internationale.

Primele concluzii dupa turul 1. Plus paradoxul unei tari in care mortii voteaza linistiti, iar viii au probleme

Informatiile partiale oficiale arata ca Victor Ponta are aproape zece puncte in fata lui Klaus Iohannis si a trecut pragul psihologic de 40%. Iar locul trei e ocupat de Calin Popescu Tariceanu, ceea ce il pune pe Ponta in pozitia de favorit pentru turul 2. Masinaria de strins voturi a PSD a functionat, poate nu atit de bine cit se astepta partidul dupa sutele de racolari. In absenta retelei de partid, Monica Macovei a ratat declansarea unei miscari reformiste, iar Elena Udrea a ramas cu palida consolare ca a depasit-o la mustata pe rivala sa politica. Evenimentul major al alegerilor a fost haosul din diaspora, evenimentul care a umbrit sarbatoarea din PSD.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Presa straina despre votul de azi: Romanii isi vor alege un nou presedinte intr-o atmosfera de scandal

Jurnalistii din intreaga lume stau cu ochii pe tara noastra si scriu despre alegerile prezidentiale de astazi. Desfasurate pe fondul mai multe scandaluri de coruptie si.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )