Libnet.ro
UNICEF

11:45

Haosul alegerilor din strainatate, in presa internationala: Exclusi de la vot, in stil romanesc

Adevărul Adevărul,
Haosul alegerilor din strainatate, in presa internationala: Exclusi de la vot, in stil romanesc

Alegeri prezidentiale 2014. Haosul creat duminica la sectiile de votare din strainatate, acolo unde zeci de mii de romani nu au reusit sa isi excercite dreptul constitutional, a intrat, inevitabil, si in atentia presei internationale. continuă pe Adevărul

Culmea tupeului politic: PSD/RTV/Antena 3 acuza ambasadorii lui Basescu pentru bataia de joc de la sectiile de vot din strainatate

Haosul de la sectiile de vot din strainatate a scandalizat intreaga opinie publica si a pus o presiune majora pe PSD, care a organizat alegerile. PSD a inventat o strategie ofensiva pentru a pasa responsabilitatea in curtea lui. Basescu. Astfel, gurile de foc ale propagandei PSD - Antena 3, Romania TV si Gabriela Firea i-au acuzat pe ambasadorii numiti de Traian Basescu in capitalele europene unde cetatenii romani sunt tinuti cu orele pana la vot.

Ponta: Numarul cabinelor de vot la sectiile din strainatate ar putea fi suplimentat la turul II

Numarul cabinelor de vot la sectiile din strainatate ar putea fi suplimentat pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, iar declaratia pe propria raspundere pentru persoanele care voteaza in alte.

BEC: 161.054 de romani au votat la sectiile din strainatate

Un numar de 161. 054 de alegatori s-au prezentat la vot in cele 294 de sectii din strainatate, la primul tur al alegerilor prezidentiale, cei mai multi votanti fiind in Italia, Spania si Republica Moldova, a.

Studentii din strainatate cer sanctionarea celor care ar fi vinovati pentru problemele de la votare

Liga Studentilor Romani din Strainatate LSRS) face apel la autoritati sa evalueze obiectiv si in regim de urgenta modul in care s-a desfasurat primul tur al alegerilor prezidentiale in afara granitelor,.

Peste 160.000 de romani au votat la sectiile din strainatate

Biroul electoral Central a anuntat ca in cele 294 de sectii de vot din strainatate au votat 161. 054 de alegatori in primul tur al alegerilor prezidentiale. Cei mai multi votanti au fost inregistrati in Italia, Spania si Republica Moldova.

Peste 161.000 de romani au votat la sectiile din strainatate

Biroul electoral Central a anuntat ca in cele 294 de sectii de vot din strainatate au votat 161. 054 de alegatori in primul tur al alegerilor prezidentiale. Cei mai multi votanti au fost inregistrati in Italia, Spania si Republica Moldova.

BEC: 153.677 de alegatori au votat la sectiile din strainatate, pana la ora 23.00

Un numar de 153. 677 de alegatori s-au prezentat la vot duminica, pana la ora 23. 00, la cele 294 de sectii din strainatate, de la primul tur al alegerilor prezidentiale, cei mai multi votanti fiind in.

Presa internationala despre rezultatele dupa turul I al prezidentialelor din Romania

Alegerile pentru Cotroceni desfasurate duminica in Romania sunt subiectul unor articole ample in presa internationala. Romania: Victor Ponta in fruntea alegerilor prezidentiale, jocul ramane deschis, scrie agentia de stiri France Press. Premierul social democrat Victor Ponta, a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Romania, dar duelul pare mai strans decat se astepta cu adversarul sau.

Cum relateaza presa internationala despre alegerile din Romania

Presa internationala scrie despre incidentele de la sectiile de votare din strainatate, care au marcat primul tur al scrutinului prezidential din Romania, relateaza Mediafax. Totodata, jurnalistii straini anticipeaza un duel strans intre Klaus Iohannis si Victor Ponta, in turul al doilea.

Presa internationala despre alegerile din Romania: Popularitatea lui Ponta nu pare sa fie afectata de scandalurile de coruptie

Presa internationala scrie ca primul tur al alegerilor prezidentiale din Romania a fost castigat de premierul Victor Ponta, invingandu-l astfel pe principalul sau contracandidat, Klaus Iohannis. Ziaristii straini noteaza ca popularitatea liderului social-democrat a crescut in urma promisiunilor ca va creste salariile si pensiile, insa chiar si asa lupta ramane una stransa pentru cel de-al doilea tur.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )