Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presa internationala, despre rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania: Victoria lui Iohannis, o surpriza

B1 B1,
Presa internationala, despre rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania: Victoria lui Iohannis, o surpriza

Succesul lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. O surpriza! Asa au catalogat publicatiile germane victoria candidatului ACL, dupa incheierea celui de-al doilea tur de scrutin. Jurnalistii din Germania. continuă pe B1

Puiu Hasotti, despre rezultatul alegerilor: S-a facut dreptate pana la capat

Liberalul Puiu Hasotti a declarat, luni dimineata, referitor la rezulatteala celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca in sfarsit s-a facut dreptate pana la capat. Este o lozinca:.

Puiu Hasotti, despre rezultatul alegerilor: S-a facut dreptate pana la capat. in sfarsit un presedinte fara legatura cu Partidul Comunist

Liberalul Puiu Hasotti a declarat, luni dimineata, referitor la rezulatteala celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca in sfarsit s-a facut dreptate pana la capat. Este o lozinca:.

Bataiosul Ponta vs. civilizatul Iohannis. Cum s-a vazut campania electorala in presa internationala

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale din Romania a fost manjita de scandaluri, de la politicieni anchetati pentru coruptie pana la reglari de conturi si atacuri la persoana, scrie presa internationala.

O estimare corecta a rezultatului alegerilor prezidentiale din urma cu 9 luni

Cea mai mare intrebare a anului politic 2013 se refera la rezultatul alegerilor prezidentiale. 2014 pare a repeta scenariul anului 2004, atunci cand, pe fundalul polarizarii din ce in ce mai accentuate intre doua mari blocuri politice, un candidat a intrat in scena in ultimele luni si a castigat alegerile prin accentuarea polarizarilor.

Valentin Jucan, CNA, despre reflectarea alegerilor prezidentiale la TV: Antena 3 si Romania TV si-au aratat capacitatea de manipulare si dezinformare

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), afirma intr-un comunicat ca am asistat la cea mai mare manipulare si fraudare a votului de catre unele posturi de televiziune, precizand ca Antena 3 si Romania TV au dezinformat si manipulat telespectatorii. Pe de alta parte, Monica Gubernat, de asemenea membru CNA, il acuza pe acesta ca vaneaza radiodifuzori pe criterii politice.

New York Times: Alegerile din Romania au o problema de incredere

Cotidianul american New York Times a publicat un material despre problema alegerilor prezidentiale din Romania in care arata ca miza celor doi candidati este de a convinge electoratul ca nu vor slabi institutiile democratice si nu vor centraliza puterea in jurul unui singur partid, asa cum s-a intamplat in Ungaria.

Lia Olguta Vasilescu, ironica pe Facebook dupa rezultatul alegerilor prezidentiale 2014: Asteptam Diaspora acasa dupa ce si-a luat tara inapoi

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a postat in aceasta dimineata pe pagina personala de Facebook urmatorul mesaj: Nu mai am curajul sa demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou!.

HARTA INTERACTIVA Rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale - Turul II - in fiecare judet din tara

Klaus Iohannis a castigat turul II al alegerilor prezidentiale 2014 cu circa 54%, potrivit numaratorii partiale a Biroului Electoral Central. In tara, insa, Klaus Iohannis si Victor Ponta si-au impartit locul 1 in mai multe judete, iar in unele zone scorul a fost destul de strans. HotNews. ro va propune o harta interactiva cu rezultatele in fiecare judet din tara si un articol care centralizeaza toate rezultatele finale dupa turul II al alegerilor prezidentiale din Romania.

Presa germana, despre victoria lui Klaus Iohannis: O SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza.

Ce spune PRESA GERMANA despre victoria lui Klaus Iohannis: Este o SURPRIZA

Presa germana relateaza, in editiile online, despre victoria etnicului german Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din Romania, notand ca succesul acestuia reprezinta o surpriza. Romanul de origine.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )