Libnet.ro
UNICEF

11:45

Lia Olguta Vasilescu, ironica pe Facebook dupa rezultatul alegerilor prezidentiale 2014: Asteptam Diaspora acasa dupa ce si-a luat tara inapoi

Adevărul Adevărul,
Lia Olguta Vasilescu, ironica pe Facebook dupa rezultatul alegerilor prezidentiale 2014: Asteptam Diaspora acasa dupa ce si-a luat tara inapoi

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a postat in aceasta dimineata pe pagina personala de Facebook urmatorul mesaj: Nu mai am curajul sa demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou!. continuă pe Adevărul

Lia Olguta Vasilescu, despre noua arena de la Craiova: Nu mai am curajul sa demolez arena. Poate se va construi una noua la Sibiu

Lia Olguta Vasilescu a comentat in stil propriul rezultatele alegerilor pentru functia de presedinte al Romaniei: Nu mai am curajul sa demolez arena Ion Oblemenco. Poate se va construi la Sibiu sau mai stiu eu unde, a precizat primarul din Craiova.

Olguta Vasilescu: Asteptam Diaspora acasa, dupa ce si-a luat tara inapoi. Le pun la dispozitie teren

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a postat, luni, un mesaj ironic pe Facebook, in care spune ca doljenii, care au votat in proportie de 60% cu Victor Ponta, asteapta ca Diaspora sa vina acasa dupa ce si-a luat tara inapoi si le pun la dispozitie terenul gratis si lipsa taxelor locale, potrivit Mediafax.

Craiova ramane fara stadionul promis de Olguta Vasilescu. Poate se va construi la Sibiu

Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, anunta, pe o retea de socializare, ca are de gand sa nu mai construiasca stadionul promis comunitatii pe care o conduce. Primarul declara ca acum ii este frica sa mai demoleze vechiul stadion.

Ponta, primul mesaj pe Facebook dupa exit-poll-uri: Astazi am facut Romania puternica!

Candidatul PSD la prezidentiale, Victor Ponta, a postat, duminca seara, pe Facebook, dupa anuntarea exit-poll-urilor, o imagine care il infatiseaza la un miting, impreuna cu lideri social-democrati, cu.

Ponta scrie pe Facebook dupa exit-poll-uri: Astazi am facut Romania puternica!

Victor Ponta, candidatul PSD la prezidentiale, a postat, duminica seara,pe Facebook, dupa anuntarea exit-poll-urilor, o imagine care il infatiseaza la un miting, impreuna cu lideri social-democrati, cu textul: Astazi am facut Romania puternica! Va multumesc pentru sprijin!.

Aroganta PSD-ului. Primarul Craiovei: Asteptam Diaspora acasa, dupa ce si-a luat tara inapoi. Le pun la dispozitie teren

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a postat un nou mesaj ironic pe Facebook la adresa romanilor. De aceasta data, ea spune ca doljenii, care au votat in proportie de 60% cu Victor Ponta, asteapta ca.

Presa internationala, despre rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania: Victoria lui Iohannis, o surpriza

Succesul lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. O surpriza! Asa au catalogat publicatiile germane victoria candidatului ACL, dupa incheierea celui de-al doilea tur de scrutin. Jurnalistii din Germania.

Antena 3, zdruncinata de rezultatul alegerilor. Adrian Ursu: A fost o spalare de creier pe Internet, ceva de speriat

Rezultatele celui de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale nu au fost primite cu entuziasm de catre realizatorii Antenei 3, care s-au intrecut duminica seara in a gasi justificari pentru esecul.

Puiu Hasotti, despre rezultatul alegerilor: S-a facut dreptate pana la capat

Liberalul Puiu Hasotti a declarat, luni dimineata, referitor la rezulatteala celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca in sfarsit s-a facut dreptate pana la capat. Este o lozinca:.

Puiu Hasotti, despre rezultatul alegerilor: S-a facut dreptate pana la capat. in sfarsit un presedinte fara legatura cu Partidul Comunist

Liberalul Puiu Hasotti a declarat, luni dimineata, referitor la rezulatteala celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca in sfarsit s-a facut dreptate pana la capat. Este o lozinca:.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )