Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presa internationala, despre vizita Papei in tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presa internationala, despre vizita Papei in tara noastra

Publicatiile de presa internationale au reflectat in amanunt vizita Papei Francisc in Romania, timp de trei zile. continuă pe Ziarul Bursa

Subiectele zilei: De ce se teme PSD de Diaspora; Presa internationala despre vizita Papei in tara noastra; Ce plan are PSD pentru a asigura continuitatea de putere

Confesiunile credinciosilor, dupa intalnirea cu Papa: Am vazut simbolul Duhului Sfant. O credincioasa care a venit de la Drobeta Turnu Severin cu. Experienta unui om care n-a votat: Cum am ajuns sa nu mai fug de romani prin strainatate. Aud in Romania ca sunt unii care se tot.

Presa internationala, despre vizita Papei Francisc in Romania: Suveranul Pontif le-a cerut liderilor tarii sa lase de-o parte interesele personale si sa conlucreze pentru binele comun

Vizita Suveranului Pontif in Romania are ecouri in presa internationala. Publicatiile straine continua sa aloce spatii generoase vizitei Papei Francisc in Romania. Papa le cere liderilor romani sa lase.

Ce spune presa internationala despre vizita Papei la Bucuresti. Concureaza cu cea a Papei Ioan Paul al II-lea, din 1999

Papa Francisc efectueaza o vizita de trei zile in Romania ca parte din eforturile lui de a imbunatati relatiile dintre Biserica Ordodoxa si cea Catolica in Europa de Est, relateaza Radio Europa.

TARICEANU, DESPRE VIZITA PAPEI: Avem nevoie de inspiratie

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, spera ca vizita Papei sa lase urme durabile in societatea romaneascai, considerand ca avem nevoie de inspiratie pentru a ne regasi coeziunea sociala si solidaritatea nationala.

Ion Cristoiu, despre vizita Papei Francisc: Am auzit si povesti ca il ajuta pe Klaus Iohannis. Nu-l ajuta la nimic

Ion Cristoiu sustine ca vizita Papei Francisc in Romania nu se compara ca importanta cu cea a predecesorului sau. Mai mult, jurnalistul a spus ca vizita e una de rutina. in primul rand, nu este o.

Calin Popescu Tariceanu, despre vizita Papei Francisc in Romania: Este un eveniment rar si pretios

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu a declarat intr-un mesaj pe pagina sa de facebook ca vizita Papei este un eveniment rar si pretios, si un prilej in a ne pune in valoare unii pe.

Vizita Papei Francisc in Romania, urmarita in intreaga lume. Ce spune presa internationala despre venirea Suveranului Pontif in Gradina Maicii Domnului

Emotiile acestei vizite au ajuns si in Italia, dupa modul cum a fost transmisa toata vizita. S-a pus accent foarte mult pe intalnirile institutionale, pe modul in care a fost primit Suveranul Pontif la.

Stirile ProTV: Ce scrie presa straina despre vizita istorica efectuata de Papa Francisc in Romania

Presa din strainatate este cu ochii pe Romania in aceste zile, cand Papa Francisc efectueaza o vizita istorica de trei zile in Romania.

Daniel Ghita, reactie vehementa despre vizita Papei: Ne ploconim ca slugile in fata Papei care e catolic! Cat costa toata vizita?

Luptatorul K1, o figura extrem de populara in Romania, a avut o postare acida pe Facebook, atacand mediatizarea excesiva a evenimentului din weekend si punand sub semnul intrebarii scopul acestei vizite.

Reuters, despre vizita Papei in Romania: Un avertisment in privinta noilor ideologii

Papa Francisc a avertizat duminica impotriva oricarei noi incercari ideologice de a semana temeri sau diviziuni in societate, in timp ce aducea un omagiu crestinilor din Romania, ucisi sau persecutati in timpul comunismului, relateaza Reuters.

ştiri din Cultura

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )