Libnet.ro
UNICEF

23:00

Stirile ProTV: Ce scrie presa straina despre vizita istorica efectuata de Papa Francisc in Romania

Hotnews Hotnews,
 Stirile ProTV: Ce scrie presa straina despre vizita istorica efectuata de Papa Francisc in Romania

Presa din strainatate este cu ochii pe Romania in aceste zile, cand Papa Francisc efectueaza o vizita istorica de trei zile in Romania. continuă pe Hotnews

Presa internationala, despre vizita Papei Francisc in Romania: Suveranul Pontif le-a cerut liderilor tarii sa lase de-o parte interesele personale si sa conlucreze pentru binele comun

Vizita Suveranului Pontif in Romania are ecouri in presa internationala. Publicatiile straine continua sa aloce spatii generoase vizitei Papei Francisc in Romania. Papa le cere liderilor romani sa lase.

Ce spune presa internationala despre vizita Papei la Bucuresti. Concureaza cu cea a Papei Ioan Paul al II-lea, din 1999

Papa Francisc efectueaza o vizita de trei zile in Romania ca parte din eforturile lui de a imbunatati relatiile dintre Biserica Ordodoxa si cea Catolica in Europa de Est, relateaza Radio Europa.

Subiectele zilei: De ce se teme PSD de Diaspora; Presa internationala despre vizita Papei in tara noastra; Ce plan are PSD pentru a asigura continuitatea de putere

Confesiunile credinciosilor, dupa intalnirea cu Papa: Am vazut simbolul Duhului Sfant. O credincioasa care a venit de la Drobeta Turnu Severin cu. Experienta unui om care n-a votat: Cum am ajuns sa nu mai fug de romani prin strainatate. Aud in Romania ca sunt unii care se tot.

LIVE VIDEO Papa Francisc a ajuns la Bucuresti. Suveranul Pontif, primit cu urale si aplauze de sute de oameni / O vizita istorica, la 20 de ani de la vizita Papei Ioan Paul al II-lea - UPDATE

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti, fiind asteptat la Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti de presedintele Klaus Iohannis si de sotia acestuia. La aeroport au venit si sute de oameni, care au scandat numele Papei, in momentul in care acesta a coborat din avion si a dat mana cu oficialitatile care l-au intampinat. De asemenea, oamenii l-au aplaudat. Papa face o vizita istorica in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. ---------------11:53 Suveranul Pontif a sarutat crucea de la gatul iPS Nifon, arhiepiscopul Targovistei. 47 Papa Francisc se indeapta spre Palatul Cotroceni, intr-o Dacie Logan. La Palatul Cotroceni va avea loc primirea oficiala. 44 Este o mare placere sa va avem pe pamant romanesc, i-a spus presedintele Papei Francisc.

Papa Francisc incepe vizita istorica in Romania. Este cea mai lunga vizita a unui papa in Europa

Papa Francisc isi incepe vineri vizita istorica in tara noastra. Momentul este unul cu totul special, marchat de o serie de premiere care pareau sa ramana pentru totdeauna la nivel de dorinte. Este.

Capitala intra in stare de alerta pentru vizita istorica a Suveranului Pontif. Ce masuri si restrictii se vor lua in Bucuresti

A mai ramas o zi pana cand Papa Francisc va ajunge in Romania. Capitala va intra in stare de alerta pentru aceasta vizita istorica a Suveranului Pontif, unul din cei mai bine paziti oameni ai.

Stirile ProTV: Cum arata primul Papamobil 100% romanesc. Reactia papei cand a vazut planurile

Sfantul Parinte va avea de vineri la dispozitie un Papamobil de productie romaneasca. Este vorba despre un Duster modificat la Pitesti, care il va plimba prin Bucuresti. Masina nu mai are plafon ci un geam de protectie, iar interiorul a fost modificat.

Ultimele pregatiri pentru vizita istorica a Papei din inima Moldovei - VIDEO

Timp de trei luni, florarii ieseni s-au pregatit pentru ca vizita Papei la Iasi sa iasa impecabil. Aproximativ 800 de flori vor impodobi atat scena pe care va urca Sfantul Parinte cat si statuia pe care o.

Vizita Papei Francisc in Romania, urmarita in intreaga lume. Ce spune presa internationala despre venirea Suveranului Pontif in Gradina Maicii Domnului

Emotiile acestei vizite au ajuns si in Italia, dupa modul cum a fost transmisa toata vizita. S-a pus accent foarte mult pe intalnirile institutionale, pe modul in care a fost primit Suveranul Pontif la.

Ion Cristoiu, despre vizita Papei Francisc: Am auzit si povesti ca il ajuta pe Klaus Iohannis. Nu-l ajuta la nimic

Ion Cristoiu sustine ca vizita Papei Francisc in Romania nu se compara ca importanta cu cea a predecesorului sau. Mai mult, jurnalistul a spus ca vizita e una de rutina. in primul rand, nu este o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )