Libnet.ro
UNICEF

22:45

Presa internationala, impresionata de Simona Halep: Cele mai importante reactii dupa victoria romancei

Adevărul Adevărul,
Presa internationala, impresionata de Simona Halep: Cele mai importante reactii dupa victoria romancei

Simona Halep 5 WTA) s-a impus in fata canadiancei Bianca Andreescu 4 WTA), meciul de luni terminandu-se cu3-6, 7-6 6), 6-3. Confruntarea a contat pentru prima etapa a Grupei Violet, de la Turneului Campioanelor, din Shenzhen. continuă pe Adevărul

DigiSport: Bianca Andreescu, criticata dupa esecul cu Simona Halep: Ar trebui sa mai dea jos 2-3 kilograme

Cristian Tudor Popescu a criticat-o pe Bianca Andreescu, careia ii recomanda sa mai slabeasca, pentru a nu mai avea probleme medicale, la varsta ei. Pe de alta parte, jurnalistul a vorbit si despre momentul culminant al partidei pe care Simona Halep a castigat-o la Turneul Campioanelor.

incep cele mai importante evenimente din agricultura, alimentatie, ambalaje si bauturi

Presa internationala, dupa Halep vs Andreescu: Simona a demonstrat de ce este acolo unde este

Simona Halep a demonstrat un nivel ridicat in primul sau meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, a invins-o pe Bianca Andreescu a salvat si o minge de meci) si a starnit admiratia presei internationale: Halep a demonstrat de ce este acolo unde este sau Halep s-a dovedit a fi mai puternica mental si fizic fiind doar cateva dintre laudele primite de romanca.

VIDEO Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol la Turneul Campioanelor - Cele mai frumoase lovituri ale partidei

La prima intalnire directa, Simona Halep si Bianca Andreescu au facut spectacol in al doilea meci din Grupa Violet de la Turneul Campioanelor. Cele doua jucatoare au oferit o partida cu un tenis de calitate, au produs lovituri de exceptie si i-au incantat pe fanii prezenti in arena din Shenzhen timp de doua ore si 34 de minute.

Meciul Simona Halep Bianca Andreescu, intrerupt. Ce s-a intamplat in tribuna

Meciul Simona Halep Bianca Andreescu a fost intrerupt, la scorul de 2-1 in primul set pentru sportiva canadiana de origine romana, din cauza unui fan care avea blitul telefonului pornit. Organizatorii partidei au considerat ca cele doua sportive sunt incomodate de lumina puternica, iar meciul a fost reluat dupa cateva zeci de secunde. Meciul .

DigiSport: Momentul in care Simona Halep intra pe scena la Gala Turneului Campioanelor 2019. Aparitie aplaudata la scena deschisa

Simona Halep a avut ieri o aparitie de senzatie la Gala Turneului Campioanelor 2019, inainte de tragerea la sorti a grupelor. Cele 8 jucatoare au etalat tinute elegante si s-au fotografiat impreuna, dar si cu trofeul.

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

Ce inseamna Simona Halep pentru Romania. Antrenorul ei le-a spus strainilor adevarul dureros

Antrenorul Simonei Halep le-a dezvaluit strainilor ce inseamna sportiva pentru Romania si despre modul in care romanii se raporteaza la ea atunci cand pierde. Daniel Dobre a facut o comparatie cu situatia de dinainte de 1990, cand tara noastra avea rezultate notabile in mai multe sporturi. Daniel Dobre: Atentia este doar pe Simona Halep. Este .

Simona Halep Bianca Andreescu 3-6, 7-6, 6-3, la Turneul Campioanelor, dupa un meci de 2 ore si jumatate. VIDEO

Simona Halep a castigat cu scorul de 3-6, 7-6, 6-3 confruntarea cu Bianca Andreescu, la Turneul Campioanelor 2019. Romanca a inceput slab si a cedat primul set, iar in setul al doilea s-a impus la tiebreak. Simona a jucat mai bine in setul decisiv, cand lipsa de experienta a Biancai si-a spus cuvantul.

Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Sunt fericita ca am putut sa ma lupt cu o jucatoare cu 10 ani mai tanara si care tocmai a castigat US Open!

Simona Halep a invins-o pe canadianca Bianca Andreescu in trei seturi, 3-6, 7-6 8-6), 6-3, luni, intr-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen China).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )