Libnet.ro
UNICEF

00:07

DigiSport: Bianca Andreescu, criticata dupa esecul cu Simona Halep: Ar trebui sa mai dea jos 2-3 kilograme

Hotnews Hotnews,
 DigiSport: Bianca Andreescu, criticata dupa esecul cu Simona Halep: Ar trebui sa mai dea jos 2-3 kilograme

Cristian Tudor Popescu a criticat-o pe Bianca Andreescu, careia ii recomanda sa mai slabeasca, pentru a nu mai avea probleme medicale, la varsta ei. Pe de alta parte, jurnalistul a vorbit si despre momentul culminant al partidei pe care Simona Halep a castigat-o la Turneul Campioanelor. continuă pe Hotnews

Aroganta facuta de Bianca Andreescu in meciul cu Simona Halep

In game-ul sapte al setului secund Bianca Andreescu si-a permis o lovitura de spectacol care a surprins-o complet pe Simona Halep.

Bianca Andreescu prefateaza confruntarea in premiera cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor

Bianca Andreescu 4 WTA) a prefatat, vineri, duelul cu Simona Halep 5 WTA), care va avea loc la Turneul Campioanelor.

DigiSport: Bianca Andreescu, prima reactie dupa ce a aflat ca va juca pentru prima data in cariera cu Simona Halep

Bianca Andreescu va participa pentru prima data la Turneul Campioanelor. Jucatoarea de origine romana va debuta chiar impotriva Simonei Halep, intrucat cele doua se afla in Grupa Violet. Meciul se joaca luni, nu inainte de 14:00, in direct la Digi Sport 2.

CTP, reactie neasteptata, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Bianca Andreescu. A fost cam ruginita in primul set!

Simona Halep a castigat confruntarea cu Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor 2019. Campioana de la Wimbledon s-a impus in 3 seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat prestatiile celor doua jucatoare, la scurt timp dupa incheierea meciului. CTP, dupa meciul Simona Halep Bianca Andreescu: Canadianca ar trebui sa mai dea .

Bianca Andreescu, dupa infrangerea cu Simona Halep: Ma doare spatele al naibii de tare

Bianca Andreescu a declarat ca infrangerea in fata Simonei Halep a venit dupa ce aceasta nu a reusit sa isi fructifice sansele din setul secund. Jucatoarea canadiana de origine romana a adus in discutie si durerile la spate pe care le are si care i-au ingreunat misiunea.

DigiSport: A facut perfuzii!. Noi detalii despre Simona Halep, inainte de debutul la Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor 2019 |Daniel Dobre sustine ca Simona Halep nu a avut parte de pregatirea perfecta, inaintea turneului de la Shenzhen. Mai mult, antrenorul campioanei de la Wimbledon anunta ca aceasta a avut nevoie si de un tratament cu perfuzii.

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU ONLINE STREAM LIVE VIDEO la Turneul Campioanelor. Duel romanesc la Shenzhen

SIMONA HALEP - BIANCA ANDREESCU ONLINE STREAM LIVE VIDEO Canadianca de origine romana Bianca Andreescu a recunoscut ca a admirat-o pe Simona Halep, fostul lider mondial al tenisului feminin, una din adversarele.

Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO DIGIsport, la Turneul Campioanelor. Simona, comparata cu Serena Williams

Simona Halep 28 de ani, 5 WTA) si canadianca Bianca Andreescu 19 ani, 4 WTA) se intalnesc luni, dupa ora 14:00, in grupele Turneului Campioanelor. Bruneau Sylvain, antrenorul Biancai Andreescu, a comparat-o.

Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO Digisport stream online flash video. Marele meci asteptat de romani la Turneul Campioanelor

Simona Halep - Bianca Andreescu LIVE VIDEO Digisport stream online flash video se joaca luni, dupa ora 14. 00, la Turneul Campioanelor, in Grupa Violet. Meciul este LIVE VIDEO la Digisport si LIVE TEXT la.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu. Ce spune despre canadianca de origine romana

Simona Halep a oferit prima reactie dupa ce a invins-o pe Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor, scor 3-6, 7-6, 6-3. Numarul 6 mondial a recunoscut ca a avut un meci greu cu sportiva canadiana de origine romana si le-a multumit fanilor romani care au sustinut-o in China. Simona Halep, dupa meciul cu Bianca Andreescu: Am .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )