Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cati medici din Romania refuza vaccinarea. Klaus Iohannis a facut anuntul oficial

Playtech Playtech,
Cati medici din Romania refuza vaccinarea. Klaus Iohannis a facut anuntul oficial

Imunizarea pentru COVID-19 este, cu siguranta, cel mai discutat subiect in Romania. Legat de acest lucru, presedintele Klaus Iohannis a facut anuntul oficial. Cati medici refuza, de fapt, vaccinarea?! Cadrele medicale refuza vaccinarea impotriva COVID-19?! De cand gigantii farmaceutici au anuntat ca vaccinul impotriva coronavirusului este pregatit de lansare, o serie de controverse legate de . continuă pe Playtech

Klaus Iohannis, anunt de ultima ora. Un milion de romani beneficiaza

Dupa ce a participat la sedinta CSAT la centru de vaccinare impotriva COVID-19 din Romexpo, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a tinut o declaratie de presa. Un milion de romani vor beneficia Joi, dupa vizita la centrul de vaccinare impotriva coronavirusului de la Romexpo, presedintele Klaus Iohannis, a anuntat ca vaccinarea este sigura si eficienta, iar .

Strategia de vaccinare anti-COVID, aprobata in CSAT. Klaus Iohannis: Este foarte posibil ca la inceputul anului viitor, Romania sa beneficieze de prima transa de vaccin, un numar de aproximativ 1 milion de doze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la finalul vizitei pe care a facut-o la Centrul de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo, ca strategia nationala de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost.

Cum arata si cu ce se ocupa parintii presedintelui Klaus Iohannis. De zeci de ani au plecat din Romania

Klaus Iohannis vorbeste foarte rar, aproape deloc, despre viata de familie. Actualul presedinte al Romaniei are o poveste de viata interesanta, la fel si parintii lui. Cine sunt acestia si cu ce se ocupa?.

Ziua nationala a Romaniei. Klaus Iohannis, mesajul zilei de 1 decembrie

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut un scurt discurs la Arcul de Triumf, cu ocazia sarbatorii Zilei Nationale in Romania.

Igor Dodon, mesaj de felicitare adresat lui Klaus Iohannis cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei: Remarc asistenta valoroasa oferita de Romania

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a adresat un mesaj de felicitare liderului de la Cotroceni, Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. Din numele cetatenilor Republicii Moldova, Igor Dodon a transmis sincere si cordiale felicitari, impreuna cu urari de sanatate, bunastare si prosperitate.

VIDEO Klaus Iohannis: Este foarte posibil ca la inceputul anului viitor sa beneficiem de prima transa de vaccin, 1 milion de doze

Este foarte posibil ca la inceputul anului 2021 Romania sa beneficieze de prima transa de vaccin, respectiv circa 1 milion de doze, iar pana in vara sa fie finalizata prima campanie de vaccinare, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, dupa ce a vizitat un centru de vaccinare anti-COVID-19,.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ CATRE ROMANI: Va rog sa mergeti sa votati

Presedintele Klaus Iohannis i-a rugat, astazi, pe romani sa mearga duminica la vot.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ CATRE ROMANI: Va rog sa mergeti sa votati

Presedintele Klaus Iohannis i-a rugat, astazi, pe romani sa mearga duminica la vot.

KLAUS IOHANNIS: Se pare ca peste 80% din persoanele din zona medicala doresc sa se vaccineze anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca intentia de vaccinare impotriva noului coronavirus este la un grad foarte mare in randul personalului din zona medicala.

KLAUS IOHANNIS: Strategia de vaccinare, aprobata in CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca strategia de vaccinare impotriva noului coronavirus a fost aprobata in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )