Libnet.ro
UNICEF

15:00

Presa straina despre demiterea lui Kovesi: Tensiuni intre majoritatea politica si puterea juridica

România Liberă România Liberă,
Presa straina despre demiterea lui Kovesi: Tensiuni intre majoritatea politica si puterea juridica

Principalele agentii internationale de stiri, precum si numeroase publicatii din multe tari au relat. continuă pe România Liberă

Codrin Stefanescu, despre demiterea Laurei Codruta Kovesi: Conform legii, Iohannis nu se poate opune revocarii

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat vineri, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis este obligat de lege sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi de la sefia DNA. Iohannis va.

Norica Nicolai despre revocarea lui Kovesi: Daca presedintele ar refuza cererea de revocare, fie si motivat, am asista la un conflict de natura constitutionala

Norica Nicolai, europarlamentar ALDE, a declarat vineri la Radio Romania Actualitati ca daca presedintele Klaus Iohannis ar refuza cererea de revocare a sefei DNA, Lauta Codruta Kovesi, ar declansa un conflict de natura constitutionala.

Cum iti promovezi ieftin afacerea in Romania: Anunti ca accepti plata in bitcoin si presa scrie despre tine

Mici afaceri pe internet din Romania, cum sunt magazinele online, au inceput sa anunte ca accepta plati in bitcoin, iar rezultatele nu se lasa asteptate: promovare gratis in presa. Miercuri, un magazin online cu produse pentru copii a anuntat ca vinde si pe bitcoin si a ajuns in presa centrala si regionala cu titluri entuziaste, dar a obtinut si vanzari, din cate ne-a spus proprietarul site-ului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )