Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presa straina: Donald Trump este laudat ca Nicolae Ceausescu

Antena3 Antena3,
Presa straina: Donald Trump este laudat ca Nicolae Ceausescu

O analiza publicata pe site-ul Washington Post arata faptul ca presedintele american Donald Trump este laudat la fel ca Nicolae Ceausescu Glorificarea si flatarile aduse de elite unui lider se. continuă pe Antena3

Donald Trump este chemat in judecata de catre 11 detinuti de la Guantanamo

Unsprezece detinuti de la Guantanamo l-au chemat in judecata joi pe presedintele american Donald Trump, considerand ca au fost tinuti in detentie ilegal, pentru ca sunt musulmani, relateaza AFP.

Probleme pentru Donald Trump: Presa sustine ca ar urma sa fie audiat de procurorul special care ancheteaza implicarea Rusiei in campania electorala

Casa Alba a refuzat luni seara sa comenteze informatii aparute in presa de peste Ocean care spuneau ca presedintele Donald Trump ar urma sa se prezinte in fata procurorului special Robert Muller.

S-a descoperit cine a fost unul dintre amantii lui Nicolae Ceausescu -VIDEO

Dan-Silviu Boerescu a facut noi dezvaluiri-bomba despre viata amoroasa a lui Nicolae Ceausescu pentru Antena 3. ro Live si care apar in cartea sa Viata amoroasa a lui CEAUSESCU si a familiei lui.

Gheorghe Gheorghiu-Dej, unul din amantii lui Nicolae Ceausescu -VIDEO

Dan-Silviu Boerescu a facut noi dezvaluiri-bomba despre viata amoroasa a lui Nicolae Ceausescu pentru Antena 3. ro Live si care apar in cartea sa Viata amoroasa a lui CEAUSESCU si a familiei lui.

Cu aceasta masina gonea prin Bucuresti fiul lui Nicolae Ceausescu (FOTO)

Masina cu care fiul lui Nicolae Ceausescu gonea pe strazile din Bucuresti arata la fel de bine si dupa 48 de ani. Superbul BMW achizitionat de Valentin Ceusescu in anii 60, pe cand studia.

Mesajul lui Donald Trump referitor la convorbirile cu Coreea de Nord

Liderul SUA, Donald Trump, a spus ca este deschis la convorbirile cu Coreea de Nord la momentul potrivit si in circumstante corespunzatoare, conform unui comunicat emis de Casa Alba. De asemenea,.

Motivul pentru care Donald Trump si-a anulat vizita oficiala din Marea Britanie

Donald Trump si-a anulat vizita din Marea Britanie, motivand ca nu a fost niciodata un mare fan a noii ambasade SUA din Londra la deschiderea careia trebuia sa participe. Presedintele american ar fi trebui.

Exista doar in Call of Duty, dar Donald Trump vinde avioane F-52

Spre uimirea celor care credeau ca Donald Trump nu mai poate soca pe nimeni, presedintele SUA a anuntat ca vinde niste avioane din Call of Duty. Seria de jocuri Call of Duty a spus multe povesti de-a lungul anilor. Unele dintre ele au fost inspirate din evenimente reale, precum al doilea razboi mondial, in timp [].

Donald Trump sustine ca are probabil o relatie buna cu Kim Jong-un

Presedintele american Donald Trump a declarat intr-un interviu publicat joi de ziarul Wall Street Journal ca are probabil o relatie buna cu liderul nord-coreean Kim Jong-un.

Robert de Niro l-a numit pe Donald Trump idiot si ticalosul-sef intr-un discurs de premiere a lui Meryl Streep

Actorul Robert de Niro 74 de ani) a folosit o serie de cuvinte jignitoare la adresa presedintelui american Donald Trump in timpul unui discurs tinut de actor la o gala de premiere din New York.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )