Libnet.ro
UNICEF

23:30

Prescrierea dupa trei ani a incompatibilitatii si a conflictului de interese a fost declarata neconstitutionala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Prescrierea dupa trei ani a incompatibilitatii si a conflictului de interese a fost declarata neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis marti ca modificarile aduse Legii ANI, privind prescrierea faptelor mai vechi de trei ani ce determina conflictul de interese sau incompatibilitatea, sunt neconstitutionale. continuă pe Wall-Street Ro

CCR: Modificarea Legii ANI privind prescrierea conflictului de interese dupa trei ani, declarata neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis marti ca modificarile aduse Legii ANI, privind prescrierea faptelor mai vechi de trei ani ce determina conflictul de interese, sunt neconstitutionale. Pe 2 august,.

CCR discuta sesizarea lui Iohannis privind prescrierea conflictului de interese dupa trei ani

Curtea Constitutionala a Romaniei a discuta marti sesizarea presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor aduse Legii privind prescrierea faptelor mai vechi de trei ani ce determina conflictul de.

Modificarile Legii ANI privind prescrierea conflictului de interese dupa trei ani au fost declarate neconstitutionale

Modificarile aduse Legii Agentiei Nationale de Integritate, privind prescrierea faptelor mai vechi de trei ani care determina conflictul de interese, sunt neconstitutionale, a decis marti Curtea Constitutionala.

UPDATE Modificarile Legii ANI privind prescrierea conflictului de interese dupa trei ani au fost declarate neconstitutionale

Modificarile aduse Legii Agentiei Nationale de Integritate, privind prescrierea faptelor mai vechi de trei ani care determina conflictul de interese, sunt neconstitutionale, a decis marti Curtea Constitutionala.

Legea care prescrie la trei ani conflictul de interese, neconstitutionala. Actul normativ se reintoarce in Parlament

CCR a admis, marti, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in legatura cu proiectul adoptat de Senat al lui Catalin Radulescu care prevede ca starea de incompatibilitate si conflictul de interese sa fie prescrise dupa trei ani de la data savarsirii lor, legea urmand sa se reintoarca in Parlament.

Liviu Dragnea incearca sa scape de condamnarea de trei ani si jumatate de inchisoare

Zi cruciala pentru Liviu Dragnea. Liderul PSD merge, luni, la inalta Curte, acolo unde se va judeca dosarul in care a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Este vorba despre.

CCR: Prescrierea conflictului de interese dupa 3 ani, neconstitutionala

Curtea Constitutionala a stabilit ca modificarile aduse Legii ANI, privind prescrierea faptelor mai vechi de 3 ani ce determina conflictul de interese sau starea de incompatibilitate, sunt neconstitutionale,.

Gigi Becali risca trei ani de inchisoare. Greseala colosala facuta de omul de afaceri

Gigi Becali ar putea avea probleme mari dupa ce a votat la Referendumul pentru redefinirea familiei. Autoritatea Electorala Permanenta a confirmat faptul ca finantatorul FCSB nu avea drept de vot. Becali a.

Cine e politistul din Pitesti care si-a omorat copilul de trei ani, apoi s-a sinucis. Era fiul unui politician

Noi informatii ies la iveala in cazul politistului din Pitesti care si-a omrat copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea ca politistul se numeste Marius Frantescu si ac.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )