Libnet.ro
UNICEF

19:30

Presedinte ROMPAN: Anul acesta estimam o vanzare mai mica de cozonaci cu circa 10% fata de anul trecut

Hotnews Hotnews,
 Presedinte ROMPAN: Anul acesta estimam o vanzare mai mica de cozonaci cu circa 10% fata de anul trecut

Vanzarile de cozonaci vor inregistra o scadere cu circa 10% din cauza pandemiei, in perioada Sarbatorilor de Craciun din acest an, comparativ cu 2019, insa acestea vor fi mult mai bune fata de perioada Pastelui cand au fost consemnate scaderi de 30%-40%, a declarat pentru Agerpres presedintele Patronatului Roman din Industria de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase - ROMPAN, Aurel Popescu. continuă pe Hotnews

RAPORTUL EUROPEAN AL PLATILOR CONSUMATORULUI: 6 din 10 romani vor cheltui anul acesta mai putin pe cadourile de Craciun

Conform Raportului European al Platilor Consumatorilor, editia 2020, 6 din 10 romani 60%) declara ca anul acesta de Craciun, vor cumpara mai putine cadouri decat in ceilalti ani. Media la nivel European este de 47% iar printre tarile care vor face cele mai mari economii la cadourile de Craciun se afla Portugalia si Italia, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Inna, sarbatori atipice anul acesta. Ce este obligata sa faca de Revelion

In vreme de pandmie, Inna si Deliric isi traiesc povestea de dragoste. Cei doi artisti sunt fericiti si indragostiti. Evident ca cei doi si-au facut deja planuri impreuna pentru Sarbatorile de Iarna. Inna, sarbatori atipice anul acesta Inna a avut numai relatii de lunga durata si cu toate ca a avut inima franta adesea, artista .

Audiente Singur Acasa la Pro TV. Cat a facut anul acesta!

Filmul Singur Acasa a fost difuzat pentru al 15-lea an consecutiv de Pro TV si, surprinzator sau nu, si de aceasta data a fost lider de audienta! Iata cati oameni s-au uitat la film.

Despagubire oferita unui pagubit RCA de 13 ori mai mica decat devizul. Cum s-a rezolvat problema cu asiguratorul

Soferii care incheie polite RCA au de cele mai multe ori probleme cand este vorba despre despagubirile pe care trebuie sa le incaseze in urma unui accident, in majoritatea cazurilor asiguratorii RCA refuzand sa plateasca devizul intocmit de service-uri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )