Libnet.ro
UNICEF

10:30

Presedintele ADS, Stefan Mogos, urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu.

România Liberă România Liberă,
Presedintele ADS, Stefan Mogos, urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu.

Procurorii Anticoruptie au dispus, marti, inceperea urmaririi penale fata de Stefan Lucian Dan Mogos, fostul sef al Agentiei Domeniului Statului ADS), pentru instigare la abuz in serviciu in forma continuata. In urma cu o saptamana, ministrul Agriculturii a anuntat ca sedul ADS a fost demis. Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat, vineri, ca, in urma verificarilor la Agentia Domeniilor Statului ADS), s-a luat decizia de a-l demite pe directorul general al acestei institutii, . continuă pe România Liberă

Presedintele ADS, urmarit penal pentru instigare la abuz a functionarilor din subordine

Presedintele Agentiei Domeniilor Statului ADS), Dan Mogos, a fost pus sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), care il acuza de instigare la abuz in serviciu a functionarilor din subordinea sa, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

DNA: Dan Mogos, seful Agentiei Domeniilor Statului, urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu

Presedintele Agentiei Domeniilor Statului ADS), Dan Mogos, a fost pus sub urmarire penala de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu in forma continuata, informeaza Directia Nationala Anticoruptie DNA) intr-un comunicat.

Seful ADS, urmarit penal pentru instigare la abuz in serviciu

Presedintele Agentiei Domeniilor Statului ADS), Dan Mogos, a fost pus sub urmarire penala de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu in forma continuata, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Fiica presedintelui CJ Prahova, urmarita penal pentru evaziune fiscala.

Fiica presedintelui CJ Prahova, Andreea Cosma, este urmarita penal pentru evaziuen fiscala, in dosarul in care este anchetat si fostul angajat SGG, Marcel Pavaleanu. Prejudiciul in acest caz este de aproximativ 35 de milioane de euro. Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti au inceput urmarirea penala si fata de biroul notarial pe care aceasta il detine, pentru savarsirea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani. Citeste si: Fiica presedintelui CJ Prahova, .

Parintii Roxanei si Adinei Postelnicu de la trupa Heaven, cercetati penal pentru fals in acte.

Parintii surorilor de la trupa Heaven sunt cercetati penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata si uz de fals dupa ce. Cei doi soti, in calitate de proprietari ai unei farmacii din Vaslui, ar fi falsificat un contract cu o primarie, pe care apoi l-ar fi depus la Casa de Asigurari de Sanatate In fapt, sotii Postelnicu s-ar fi folosit de xerocopii ale stampilei Primariei Vetrisoaia si semnaturii primarului din aceeasi comuna, Vasile Puiu, pentru intocmirea unui contract de concesiune .

Fiica presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, e urmarita penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Fiica presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Andreea Cosma, este urmarita penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani, in acelasi dosar in care este anchetat fostul angajat SGG Marcel Pavaleanu, relateaza B1 TV si Jurnal Prahovean, citand surse judiciare.

Fiica lui Mircea Cozma, presedintelui Consiliului Judetean Prahova, e urmarita penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Fiica presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Andreea Cosma, este urmarita penal pentru evaziune fiscala si spalare de bani, in acelasi dosar in care este anchetat fostul angajat SGG Marcel Pavaleanu, relateaza B1 TV si Jurnal Prahovean, citand surse judiciare. Asa cum a aratat HotNews. ro, fostul angajat al Guvernului, Marcel Pavaleanu, are legaturi stranse cu Razvan Alexe, pe care presa locala prahoveana il catalogheaza drept interlop, insa cercul relational ajunge si la deputatul PSD Vlad Cosma, fiul presedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma.

Stefan Niculae, Agrostar, invinuit de santaj.

Descinderea unor ofiteri judiciaristi, vineri, la sediul Federatiei, nu are nicio legatura cu perchezitiile care au avut loc in aceeasi zi la Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR) si Agentia Domeniilor Statului ADS), a anuntat Federatia Nationala a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe Agrostar. Citeste si: Presedintele Agrostar, urmarit penal pentru fapte de coruptie In cazul Federatiei Agrostar, evenimentele petrecute au vizat o .

Fiica presedintelui CJ Prahova, urmarita penal pentru evaziune fiscala.

Fiica presedintelui Consiliului Judetean Prahova, Andreea Cosma, este anchetata penal de procurorii de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, in acelasi dosar in care este anchetat fostul angajat SGG, Marcel Pavaleanu. Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale fata de fiica lui Mircea Cosma pentru evaziune fiscala si spalare de bani, motivand ca Andreea Cosma ar fi infiintat mai multe firme fantoma, prin intermediul carora ar fi realizat returnari ilegale de TVA si creditari fictive. Citeste .

Dosarul Pavaleanu: Fiica sefului CJ Prahova, urmarita penal pentru evaziune. ...

UPDATE:Marcel Pavaleanu, fostul angajat al Secretariatului General al Guvernului Ponta, Marcel Pavaleanu, arestat pentru evaziune fiscala si spalare de bani, apare in fotografiile de nunta ale Andreei Cosma, fiica presedintelui CJ Prahova, Mircea Cosma, informeaza Centrul de Investigatii Media. In aceleasi fotografii atasate in material) apare si Razvan Alexe, un interlop cercetat in acelasi dosar. Pe numele lui Alexe a fost emis un mandat de arestare in lipsa. Citeste si: Fiica .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )