Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele ales Klaus Iohannis, asteptat la Alba Iulia de 1 Decembrie

România Liberă România Liberă,
Presedintele ales Klaus Iohannis, asteptat la Alba Iulia de 1 Decembrie

Presedintele ales, Klaus Iohannis, este asteptat la Alba Iulia, cu ocazia zilei de 1 Decembrie, unde autoritatile locale au pregatit un program variat de Ziua Nationala a Romaniei, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Zi extrem de importanta pentru presedintele ales, Klaus Iohannis. Magistratii Curtii Supreme stabilesc daca recursul ANI va fi sau nu admis

Zi importanta astazi pentru Klaus Iohannis. Magistratii Curtii Supreme ar trebui sa stabileasca daca recursul Agentiei Nationale de Integritate va fi sau nu admis. Potrivit ANI, primarul Sibiului a fost in.

UPDATE Ceremonial religios la Academia Fortelor Terestre Sibiu, in memoria militarilor morti in accident. La eveniment asista Klaus Iohannis si Mircea Dusa

UPDATE Un ceremonial religios are loc, duminica, pe platoul Academiei Fortelor Terestre din Sibiu, unde au fost duse sicriele cu tupurile neinsufletite ale celor opt militari morti in accidentul aviatic de langa Stejaris, la eveniment asistand presedintele ales, Klaus Iohannis, si ministrul Mircea Dusa, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis multumeste Guvernului SUA pentru felicitari: Reiterez increderea mea in importanta parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, un element fundamental al politicii noastre externe

Presedintele ales Klaus Iohannis a postat, sambata, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de multumire pentru Guvernul SUA, care il felicitare vineri pentru victoria in alegeri: Multumesc Guvernului SUA pentru felicitari si pentru mesajul de solidaritate, incredere si speranta in continuitatea bunelor relatii dintre Romania si SUA. Reiterez increderea mea in importanta parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, un element fundamental al politicii noastre externe, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Presa din Republica Moldova: Klaus Iohannis va face vineri o vizita la Chisinau

Presedintele ales Klaus Iohannis, va face o vizita la Chisinau, a anuntat presa din Republica Moldova, care sustine ca informatia a fost confirmata de staff-ul din Romania al luiIohannis. Potrivit.

Victor Ponta: Imi pare rau pentru multe lucruri spuse in campanie la adresa lui Klaus Iohannis

Victor Ponta a fost intrebat daca isi mentine afirmatia facuta in urma cu cateva saptamani, respectiv faptul ca presedintele ales, Klaus Iohannis, va primi un verdicat nefavorabil de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Klaus Iohannis a avut o intalnire cu reprezentantul Statelor Unite in Romania

Presedintele ales, Klaus Iohannis, a avut, marti dimineata, o intalnire cu cu reprezentatul Statelor Unite in Romania, relateaza B1 TV. intalnirea dintre Iohannis si Dean Thompson a avut loc la sediul ACL.

BILANT Cartea lui Klaus Iohannis: 8.000 de exemplare vandute la Gaudeamus

Pas cu pas, scrisa de presedintele ales Klaus Iohannis, a fost cea mai ravnita carte la Targul de carte Gaudeamus, incheiat duminica la Romexpo.

SONDAJ IRES Cat a crescut increderea romanilor in Klaus Iohannis, dupa alegerile prezidentiale

Un sondaj al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie, realizat la scurt timp dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale, arata ca increderea romanilor in presedintele ales Klaus Iohannis a crescut spectaculos dupa ultimul tur de scrutin,.

Pas cu pas de Klaus Iohannis, cea mai cautata carte la editia din acest an a Targului Gaudeamus

Cel mai cautat volum la a XXI-a editie a Targului International de Carte Gaudeamus a fost Pas cu pas, scris de presedintele ales, Klaus Iohannis, si aparut la Editura Curtea Veche.

SONDAJ IRES Cat a crescut increderea romanilor in Klaus Iohannis, dupa alegerile prezidentiale

Un sondaj al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie, realizat la scurt timp dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale, arata ca increderea romanilor in presedintele ales Klaus Iohannis a crescut spectaculos dupa ultimul tur de scrutin, iar mai bine de jumatate din romani considera ca tara se indreapta intr-o directie buna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )