Libnet.ro
UNICEF

21:30

SONDAJ IRES Cat a crescut increderea romanilor in Klaus Iohannis, dupa alegerile prezidentiale

Adevărul Adevărul,
SONDAJ IRES Cat a crescut increderea romanilor in Klaus Iohannis, dupa alegerile prezidentiale

Un sondaj al Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie, realizat la scurt timp dupa al doilea tur al alegerilor prezidentiale, arata ca increderea romanilor in presedintele ales Klaus Iohannis a crescut spectaculos dupa ultimul tur de scrutin, iar mai bine de jumatate din romani considera ca tara se indreapta intr-o directie buna. continuă pe Adevărul

UPDATE Klaus Iohannis a dat peste 2.000 de autografe la Romexpo. Nu plec pana nu le semnez tuturor/ Joi dimineata, presedintele ales le multumeste fanilor pe Facebook. Voi completa cartea cu povestea de succes a campaniei mele la prezidentiale

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, a dat peste 2 000 de autografe, miercuri seara la Romexpo, unde si-a lansat cartea autobiografica Pas cu pas. Programul Targului International de Carte Gaudeamus a fost prelungit pana cand Iohannis a semnat tuturor celor aproximativ 2 500 de oameni asezati al coada. A stat trei ore pe scaun si a consumat doua mine de pix pana cand la presedinte a reusit sa ajunga si ultima persoana asezata la coada. UPDATE Klaus Iohannis le-a multumit, joi dimineata, pe pagina sa de Facebook miilor de oameni care au mers la lansarea cartii sale.

Klaus Iohannis a dat peste 2.000 de autografe la Romexpo. Nu plec pana nu le semnez tuturor

Presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis, a dat peste 2 000 de autografe, miercuri seara la Romexpo, unde si-a lansat cartea autobiografica Pas cu pas. Programul Targului International de Carte Gaudeamus a fost prelungit pana cand Iohannis a semnat tuturor celor aproximativ 2 500 de oameni asezati al coada. A stat trei ore pe scaun si a consumat doua mine de pix pana cand la presedinte a reusit sa ajunga si ultima persoana asezata la coada.

Klaus Iohannis multumeste Guvernului SUA pentru felicitari: Reiterez increderea mea in importanta parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, un element fundamental al politicii noastre externe

Presedintele ales Klaus Iohannis a postat, sambata, pe pagina sa de Facebook, un mesaj de multumire pentru Guvernul SUA, care il felicitare vineri pentru victoria in alegeri: Multumesc Guvernului SUA pentru felicitari si pentru mesajul de solidaritate, incredere si speranta in continuitatea bunelor relatii dintre Romania si SUA. Reiterez increderea mea in importanta parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, un element fundamental al politicii noastre externe, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Rezultate finale diaspora: Klaus Iohannis 89,73%, Victor Ponta 10,26%. Victor Ponta, castigator doar in Palestina

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obtinut 89,73% 338873 voturi) din voturile romanilor din strainatate in turul doi al alegerilor prezidentiale, iar reprezentantul Aliantei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a fost votat de 10, 26% dintre acestia, potrivit rezultatelor publicate pe site-ul Biroului Electoral Central. Mentionam ca Victor Ponta a castigat alegerile intr-o singura tara din diaspora, in Palestina, obtinand 10 din 19 voturi.

Rezultate finale in Bucuresti: Klaus Iohannis a obtinut 57,33% din voturi

Calcule revizuite: Candidatul ACL Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale in Capitala, unde a obtinut 57,33% din voturi, fata de 42,67% cat a obtinut candidatul PSD Victor Ponta, potrivit rezultatelor finale anuntate joi de Biroul Electoral Central BEC). Iohannis a castigat in toate sectoarele Capitalei.

Guvernul SUA l-a felicitat pe Klaus Iohannis

Guvernul SUA l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru castigarea alegerilor prezidentiale, recum si pe cetatenii romani care au votat atat in tara cat si in strainatate, catalogand aceste alegeri ca fiind o demonstratie exemplara de participare civica, se arata intr-un comunicat remis, joi, de Ambasada SUA la Bucuresti.

Guvernul SUA il felicita pe Klaus Iohannis pentru alegerea in functia de presedinte

Guvernul SUA il felicita pe presedintele ales Klaus Iohannis pentru alegerea sa in functia de presedinte, precum si pe romani, care au mers la vot in numar mare, atat in tara, cat si in strainatate, intr-o demonstratie exemplara de participare civica. Romania este un partener strategic important al Statelor Unite si ne bucuram sa continuam cooperarea stransa cu Romania si noul sau presedinte. Relatiile dintre tarile noastre vor ramane puternice, intemeiate fiind pe valorile si obiectivele noastre comune - comunicat de presa al Ambasadei SUA. Vom reveni cu amanunte.

VIDEO Guvernul SUA il felicita pe Klaus Iohannis pentru alegerea in functia de presedinte

Guvernul SUA il felicita pe presedintele ales Klaus Iohannis pentru alegerea sa in functia de presedinte, precum si pe romani, care au mers la vot in numar mare, atat in tara, cat si in strainatate, intr-o demonstratie exemplara de participare civica. Romania este un partener strategic important al Statelor Unite si ne bucuram sa continuam cooperarea stransa cu Romania si noul sau presedinte. Relatiile dintre tarile noastre vor ramane puternice, intemeiate fiind pe valorile si obiectivele noastre comune - comunicat de presa al Ambasadei SUA. Vom reveni cu amanunte.

Traian Basescu la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis de catre CCR: Va voi transfera tot ceea ce stiu intr-o perioada de tranzitie care incepe azi. E o noutate, cu domnul Iliescu schimbul s-a facut in 15 minute. / Las mostenire o tara cu optiuni d

Presedintele Traian Basescu a anuntat vineri, la ceremonia de validare a lui Klaus Iohannis in functia de presedinte de catre Curtea Constitutionala, ca incepand de astazi va exista, timp de o luna, o perioada de tranzitie in care ii va transfera presedintelui ales Klaus Iohannis tot ceea ce stiu. ) E o noutate. ) Avem o perioada de tranzitie, fiecare consilier va transfera dosarele importante, iar eu insumi voi transfera catre domnul Iohannis. Seful statului a mai declarat ca are satisfactia ca, dupa zece ani de mandat, lasa mostenire o tara cu optiuni de dreapta: N-as fi vrut ca la sfasitul mandatului meu stanga sa domine toate institutiile statului, a spus Basescu, in discursul rostit la CCR. Presedintele in functie a mai atras atentia ca Se vor gasi intotdeauna in societate, in mass-media, germenii pasului inapoi. Si uneori trebuie sa fortezi la limita Constitutia pentru a te opune.

Acasa la domnul Presedinte! Klaus Iohannis spala vasele, iar Carmen Iohannis este specialista in bucataria frantuzeasca!

Marius Vecerdea, antrenorul de tenis al Presedintelui Romaniei inca din anul 2009, face declaratii exclusive pentru Click! despre modul in care Presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, si prima doamna, Carmen Iohannis, se comporta in intimitate. Se pare ca in cocheta lor casa de pe strada Balea din Sibiu domnul Iohannis isi ingrijeste singur curtea plina de trandafiri, in timp ce doamna se pricepe de minune la gatit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )