Libnet.ro
UNICEF

12:15

Presedintele Aliantei Taticilor a fost arestat dupa ce si-ar fi violat fiica minora

Adevărul Adevărul,
Presedintele Aliantei Taticilor a fost arestat dupa ce si-ar fi violat fiica minora

Presedintele Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor T. A), Bogdan Draghici, a fost arestat dupa ce in noaptea trecuta a fost retinut de politisti, fiind acuzat ca si-ar fi violat si agresat sexual fetita in varsta de numai 10 ani. continuă pe Adevărul

Presedintele Aliantei Taticilor, retinut pentru ca ar fi violat-o pe fiica minora

Presedintele Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor T. A), Bogdan Draghici, a fost retinut noaptea trecuta, fiind acuzat ca si-ar fi violat si agresat sexual fetita in varsta de numai 10 ani.

Cum a ajuns presedintele Aliantei Taticilor sa fie acuzat de abuzuri sexuale. Fosta sotie ceruse ordin de protectie, solicitare respinsa de instanta

Acuzatiile de abuz sexual formulate impotriva presedintelui Asociatiei T. , Bogdan Draghici, unul dintre cei mai aprigi aparatori ai drepturilor tatilor din Romania, sunt investigate de catre procurori de mai multe luni.

FOTO Pastile ecstasy portocalii, in forma de Trump - motivul pentru care a fost arestat un barbat din Florida

Un barbat din Florida a fost arestat, dupa ce a fost prins avand mai multe pastile de ecstasy galbene, in forma chipului presedintelui Donald Trump, au transmis autoritatile americane, potrivit ABC News.

Un barbat din Galati a fost arestat preventiv dupa ce a agresat sexual doua fetite in scara unui bloc

Un barbat de 44 ani din Galati a fost arestat preventiv dupa ce a agresat sexual doua fetite in scara unui bloc la sfarsitul saptamanii trecute, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de.

Si-a ucis fiul de 18 ani in urma unei altercatii. Barbatul din judetul Bihor a fost arestat, dar apoi a avut o cerere neasteptata

Si-a ucis fiul de 18 ani in urma unei altercatii. Barbatul din judetul Bihor a fost arestat, dar apoi a avut o cerere neasteptata in fata judecatorilor. A vrut sa participe la inmormantarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )