Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presedintele Aliantei Taticilor, retinut pentru ca ar fi violat-o pe fiica minora

Adevărul Adevărul,
Presedintele Aliantei Taticilor, retinut pentru ca ar fi violat-o pe fiica minora

Presedintele Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor T. A), Bogdan Draghici, a fost retinut noaptea trecuta, fiind acuzat ca si-ar fi violat si agresat sexual fetita in varsta de numai 10 ani. continuă pe Adevărul

Presedintele Aliantei Taticilor a fost arestat dupa ce si-ar fi violat fiica minora

Presedintele Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor T. A), Bogdan Draghici, a fost arestat dupa ce in noaptea trecuta a fost retinut de politisti, fiind acuzat ca si-ar fi violat si agresat sexual fetita in varsta de numai 10 ani.

UPDATE Presedintele T.A.T.A, Bogdan Draghici, retinut pentru ca si-ar fi violat fiica vitrega

Bogdan Draghici, presedintele asociatiei T. A, si-ar fi violat fiica vitrega in urma cu cativa ani, iar faptele de care este acuzat ar fi fost savarsite pe parcursul a 4-5 ani, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Pangerea a fost depusa de mama fetei.

Cum a ajuns presedintele Aliantei Taticilor sa fie acuzat de abuzuri sexuale. Fosta sotie ceruse ordin de protectie, solicitare respinsa de instanta

Acuzatiile de abuz sexual formulate impotriva presedintelui Asociatiei T. , Bogdan Draghici, unul dintre cei mai aprigi aparatori ai drepturilor tatilor din Romania, sunt investigate de catre procurori de mai multe luni.

Presedintele Asociatei T.A.T.A, Bogdan Draghici, retinut pentru viol si agresiune sexuala

Presedintele Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor - T. Bogdan Draghici a fost retinut.

Presedintele Asociatiei TATA, RETINUT: Barbatul este acuzat ca si-ar fi violat fiica de 10 ani. Instanta a respins, in iulie, solicitarea sotiei de stabilire a unui ordin de restrictie(VIDEO)

UPDATE:Sotia presedintelui TATA, Helen Draghici, a solicitat stabilirea unui ordin de restrictie in cazul lui Bogdan Draghici fata de fiica sa, dar instanta i-a respins cererea. Decizia a fost luata in l.

Caz socant in Italia. Un roman, retinut pentru ca isi batea sotia si fetita de un an jumate cu cureaua

Un barbat roman domiciliat in Roma a fost retinut duminica seara de carabinieri dupa ce sotia sa s-a plans autoritatilor ca acesta le-a agresat pe ea si pe fetita lor de numai 18 luni cu o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )