Libnet.ro
UNICEF

10:00

Presedintele american, Donald Trump, a avut o prima intalnire cu secretarul general al ONU, Antonio Guterres

Hotnews Hotnews,
 Presedintele american, Donald Trump, a avut o prima intalnire cu secretarul general al ONU, Antonio Guterres

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a avut vineri o scurta intalnire cu secretarul general al ONU, Antonio Guterres, prima intrevedere intre cei doi lideri care si-au inceput mandatul in luna ianuarie, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Presedintele american Donald Trump s-ar putea intalnim in mai, cu Papa Francisc. in trecut, intre cei doi a existat un schimb dur de replici

Casa Alba a anuntat ca presedintele american Donald Trump s-ar putea intalni cu Papa Francisc, in timpul vizitei presedintelui american in Italia, de la sfarsitul lunii mai, subliniind ca nu a fost luata inca o decizie in acest sens.

Presedintele SUA, Donald Trump, a ordonat evaluarea acordului incheiat cu Iranul in 2015

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a ordonat o evaluare interinstitutionala pentru a se sti daca ridicarea sanctiunilor impotriva Iranului in cadrul acordului nuclear din 2015.

Donald Trump, reactie surprinzatoare la vestea atacului armat de la Paris

Presedintele american Donald Trump a reactionat destul de sec la vestea atacului armat de la Paris, soldat cu cel putin un politist mort si evacuarea celebrului bulevardChamps-Elysees, unde a avut loc.

Atac la adresa lui Donald Trump! Presedintele american, numit escroc, intr-un cantec constestatar (VIDEO)

Bruce Sprinsteen si Joe Grushecky au o noua melodie in care vorbesc despre presedintele american Donald Trump. Artistul il numeste pe escroc, potrivit adevarul. ro. Piesa se numeste.

O noua gafa a lui Donald Trump: Presedintele SUA a afirmat ca este prieten cu tenorul Luciano Pavarotti care a murit in urma cu zece ani(VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a facut o gafa de proportii in timpul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o impreuna cu premierul italian Paolo Gentiloni. Vorbind despre.

Donald Trump se bazeaza, ca si predecesorii sai, pe China pentru a descuraja Coreea de Nord / Puternica armada promisa de Trump in peninsula a plecat in directie inversa, spre Australia

Dupa ce a facut cate zile declaratii agresive la adresa Coreei de Nord, presedintele american Donald Trump pare sa fi revenit la politica predecesorilor sau fata de Phenian: sa se bazeze pe China pentru presiuni la adresa puterii comuniste si a ingrijoratorului sau program, scrie AFP.

Donald Trump facut cu ou si otet de Bruce Springsteen: Artistul il numeste escroc in cel mai nou cantec al sau (VIDEO)

Bruce Springsteen il numeste escroc pe presedintele american, Donald Trump, intr-un cantec contestatar, lansat miercuri, potrivit Libertatea. Piesa se numeste Thats.

Erdogan a anuntat ca se va intalni cu Donald Trump la Washington, luna viitoare, pentru prima oara de la instalarea acestuia la Casa Alba

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat ca se va intalni cu omologul sau american Donald Trump la Washington in zilele de 16 si 17 mai, pentru prima oara de la instalarea acestuia la Casa Alba.

Donald Trump - prima reactie dupa atacul de la Paris: Pare sa fie un nou act terorist

Presedintele SUA, Donald Trump, a avut o prima reactie dupa atacul cu mitraliera de la Paris, in care un politist a fost ucis iar altul este grav ranit.

Recep Tayyip Erdogan si Donald Trump se vor intalni in luna mai

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan si omologul sau american, Donald Trump, ar urma sa se intalneasca inaintea summit-ului NATO din luna mai, a declarat miercuri ministrul turc de Externe, Mevlut Cavusoglu. Vom stabili o data la care cei doi presedinti sa se intalneasca inainte de summit-ul NATO, a afirmat Cavusoglu, citat de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )