Libnet.ro
UNICEF

01:06

Presedintele american Donald Trump a sosit la Riad. Agenda vizitei sale in regatul saudit

România Liberă România Liberă,
Presedintele american Donald Trump a sosit la Riad. Agenda vizitei sale in regatul saudit

Presedintele american Donald Trump a sosit sambata la Riad, capitala Arabiei Saudite, in prima etapa a turneului sau inaugural in strainatate dupa preluarea mandatului la Casa Alba, transmit agentiile internationale de presa. continuă pe România Liberă

Presedintele american, Donald Trump: Ancheta FBI privind legaturile rusesti raneste teribil Statele Unite

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat ca decizia de a numi un consilier special care sa supravegheze ancheta privind influenta Rusiei in alegerile la prezidentiale raneste teribil Statele Unite.

Donald Trump a sosit la Riad pentru prima sa vizita in strainatate de la preluarea mandatului prezidential VIDEO

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a ajuns sambata dimineata la Riad, capitala Arabiei Saudite, in prima etapa a turneului sau inaugural in strainatate dupa preluarea mandatului prezidential, relateaza agentia Belga.

VIDEO Donald Trump a sosit in Arabia Saudita, pentru prima sa vizita in strainatate de la preluarea mandatului prezidential

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a ajuns sambata dimineata la Riad, capitala Arabiei Saudite, in prima etapa a turneului sau inaugural in strainatate dupa preluarea mandatului prezidential, relateaza agentia Belga.

Donald Trump a primit cea mai inalta distinctie civila acordata de Arabia Saudita

Presedintele american, Donald Trump, aflat in vizita la Riad, a primit sambata cea mai inalta distinctie care poate fi acordata unui civil in Arabia Saudita - medalia Abdul Aziz - pentru eforturile sale de a consolida relatiile bilaterale si de a raspandi pacea si stabilitatea in intreaga lume, a anuntat curtea regala saudita, citata de agentia Belga.

Vladimir Putin se ofera sa trimita Congresului american inregistrarea discutiilor dintre Donald Trump si Serghei Lavrov

Vladimir Putin s-a declarat miercuri pregatit sa ofere inregistrarea recentei inatalniri de la Washington dintre Serghei Lavrov si presedintele american Donald Trump, care este acuzat ca i-a divulgat informatii confidentiale sefului diplomatiei rusesti, scrie AFP.

VIDEO Presedintele Donald Trump numeste in guvern un serif negru foarte controversat

Presedintele american Donald Trump a recompensat pentru sprijinul sau un serif negru ultraconservator si foarte controversat, numindu-l intr-un post cheie al Ministerului Securitatii Interne. David Clarke, care devine unul dintre adjunctii secretarului John Kelly, si-a anuntat miercuri promovarea la un post de radio din Wisconsin.

VIDEO Presedintele Donald Trump numeste in guvern un serif foarte controversat

Presedintele american Donald Trump a recompensat pentru sprijinul sau un serif ultraconservator si foarte controversat, numindu-l intr-un post cheie al Ministerului Securitatii Interne. David Clarke, care devine unul dintre adjunctii secretarului John Kelly, si-a anuntat miercuri promovarea la un post de radio din Wisconsin.

Serghei Lavrov neaga ca Donald Trump ar fi vorbit cu el despre destituirea directorului FBI

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a negat sambata informatiile potrivit carora presedintele american, Donald Trump, ar fi vorbit cu el despre destituirea directorului FBI James Comey, relateaza DPA.

Raspunsul lui Donald Trump intrebat daca a pus presiune pe FBI: Alta intrebare? VIDEO

Presedintele american, Donald Trump, a negat joi ca ar fi incercat sa intervina in investigatia FBI privind o eventuala ingerinta a Moscovei in alegerile prezidentiale din noiembrie trecut,.

Donald Trump, despre ancheta privind implicarea Rusiei in alegerile prezidentiale din SUA: Este cea mai mare vanatoare de vrajitoare impotriva unui politician din istoria americana!

Presedintele american Donald Trump sustine ca ancheta privind ingerintele Rusiei in campania prezidentiala din 2016 reprezinta cea mai mare vanatoare de vrajitoare din istoria americana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )