Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Bayern Munchen, condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare pentru evaziune fiscala

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Bayern Munchen, condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare pentru evaziune fiscala

Uli Hoeness, presedintele clubului de fotbal Bayern Munchen, a fost condamnat joi in Germania la 3 ani si sase luni de inchisoare pentru evaziune fiscala. Hoeness a pledat vinovat in procesul care a inceput luni, 10 martie, si in care este acuzat de evaziune fiscala in valoare de 18,5 milioane de euro. continuă pe Hotnews

Presedintele lui Bayern Munchen, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a fost condamnat, joi, la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala de peste 27 de milioane de euro, informeaza AFP, citata de.

Presedintele lui Bayern Munchen condamnat la inchisoare

Uli Hoeness, presedintele clubului Bayern Munchen, a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru evaziune fiscala, anunta presa germana.

Uli Hoeness, presedintele Bayern Munchen, a pledat vinovat pentru evaziune fiscala

Uli Hoeness, presedintele echipei de fotbal Bayern Munchen, unul dintre cele mai mari cluburi sportive din lume, a pledat vinovat, ieri, pentru evaziune fiscala, informeaza publicatiile BBC si The Local.

Pe urmele lui Gica Popescu: Uli Hoeness, presedintele lui Bayern Munchen, a fost condamnat la inchisoare cu executare

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a fost gasit vinovat de frauda fiscala de peste 27 de milioane de euro, fiind condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Presedintele Bayern Munchen, Uli Hoeness, condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala

Presedintele clubului german Bayern Munchen, Uli Hoeness, a primit joi o condamnare de trei ani sii jumatate de inchisoare cu executare pentru frauda fiscala, scrie BBC News. Parchetul din Munchen ceruse o.

Presedintele Bayern Munchen si-a recunoscut evaziunea fiscala

Uli Hoenes, presedintele clubului de fotbal Bayern Munchen, a recunoscut, intr-un proces, ca a comis evaziune fiscala, a comunicat astazi, Huffington Post.

Presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare

Presedintele filialei teritoriale Botosani a Partidului National Liberal PNL), Florin Turcanu, care ocupa si functia de presedinte al Consiliului Judetean, a fost condamnat, joi, la sase luni de inchisoare cu suspendare si cu un termen de incercare de doi ani intr-un dosar de fals intelectual, potrivit unei sentinte a magistratilor Judecatoriei Botosani, citata de Agerpres.

Uli Hoeness, presedintele celor de la Bayern Munchen, a pledat vinovat in procesul de evaziune fiscala

Uli Hoeness, presedintele clubului Bayern Munchen, a pledat vinovat in procesul care a inceput luni n. r. 10 martie) si in care este acuzat de evaziune fiscala in valoare de 18,5 milioane de euro.

A inceput procesul lui Uli Hoeness, un alt tip de Gica Popescu. Deosebirea dintre acest caz si cel al Baciului. Ce risca presedintele lui Bayern Munchen

Astazi a inceput la Munchen procesul lui Uli Hoeness, campion european si mondial cu Germania, in 1972, respectiv 1974, acum presedintele celui mai de succes club din Bundesliga, Bayern. Fostul atacant e acuzat de evaziune fiscala.

A inceput procesul lui Uli Hoeness, un alt tip de Gica Popescu. Ce deosebire majora exista fata de cazul Baciului si ce risca presedintele lui Bayern Munchen

Astazi a inceput la Munchen procesul lui Uli Hoeness, campion european si mondial cu Germania, in 1972, respectiv 1974, acum presedintele celui mai de succes club din Bundesliga, Bayern. Fostul atacant e acuzat de evaziune fiscala.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )