Libnet.ro
UNICEF

06:00

Presedintele brazilian anunta crearea unui nou partid politic

B1 B1,
Presedintele brazilian anunta crearea unui nou partid politic

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, si-a anuntat marti prin intermediul retelelor de socializare retragerea din Partidul Social Liberal PSL) si fondarea unui nou partid politic, relateaza Xinhua, citata de. continuă pe B1

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Mircea Diaconu: Am votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic

Candidatul sustinut de Alianta electorala Un Om, Mircea Diaconu, a declarat, duminica dupa-amiaza, la iesirea de la urne, ca a votat pentru un presedinte al tuturor romanilor si in niciun caz un presedinte al propriului sau partid politic contra celuilalt partid politic, impartind Romania in bucati.

PSRM a decis:Vom sustine initiativa lui Igor Dodon privind crearea unui guvern minoritar. Nu vom crea o alianta cu alte fractiuni

Partidul Socialistilor, condus de Zinaida Greceanii, a anuntat ca va sustine initiativa lui Igor Dodon privind crearea unui guvern minoritar, format din profesionisti, din oameni apolitici si tehnocrati. Anuntul a fost facut in contextul refuzului Blocului ACUM de a accepta investirea in functie a unui guvern PSRM-ACUM, care sa nu fie condus de Maia Sandu.

Consultari pentru desemnarea unui nou premier in Republica Moldova: Socialistii sustin initiativa lui Igor Dodon: Un Guvern minoritar, format din profesionisti, din oameni apolitici si tehnocrati

UPDATE Socialistii au anuntat ca vor sustine formarea unui guvern minoritar alcatuit din tehnocrati, in urma consultarilor cu presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Potrivit unui.

Presedintele Boliviei, Evo Morales, a demisionat la scurt timp dupa castigarea unui nou mandat

Presedintele Boliviei, Evo Morales, a demisionat, duminica, in urma protestelor masive care afecteaza tara la scurt timp dupa ce a castigat un nou mandat, relateaza BBC. Morales este acuzat ca a fraudat scrutinul prezidential, seful armatei indemnandu-l, in cursul zilei, sa-si dea demisia.

Iranul anunta descoperirea unui zacamant major de petrol

Presedintele iranian Hassan Rohani a anuntat duminica descoperirea unui imens zacamant de petrol, care ar putea majora cu o treime rezervele certe ale tarii sale, scrie AFP.

Blocul ACUM a decis ca se va prezenta la consultarile initiate de Igor Dodon privind formarea unui nou guvern

Deputatii din cele doua fractiuni ale Blocului ACUM se vor prezenta astazi, 13 noiembrie, la consultarile initiate de presedintele tarii, Igor Dodon, ca urmare a demiterii Guvernului, transmite IPN.

FMI, gata sa sustina implementarea reformelor din Moldova, odata cu formarea unui nou guvern

Fondul Monetar International este gata sa sustina Republica Moldova in continuare in procesul de implementare a reformelor, odata ce va fi format un nou guvern. Declaratii in acest sens au fost facute de Ruben Atoyan, seful misiunii FMI negociatorul principal) pentru Moldova, transmite IPN.

Presedintele Ucrainei cere organizarea unui referendum pentru achizitia de terenuri agricole de catre straini

Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat, luni, ca proiectul guvernamental care prevede vanzarea de terenuri agricole catre straini, proiect care se loveste de opozitia majoritatii populatiei, va fi transat prin referendum.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1943 seconds )