Libnet.ro
UNICEF

17:45

Presedintele CCR, Augustin Zegrean, audiat la Parchet in dosarul Erata. / Zegrean: Daca pentru fiecare decizie am fi chemati la Parchet, unde am ajunge?

Hotnews Hotnews,
 Presedintele CCR, Augustin Zegrean, audiat la Parchet in dosarul Erata. / Zegrean: Daca pentru fiecare decizie am fi chemati la Parchet, unde am ajunge?

Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, este audiat, miercuri, la Parchetul General, in dosarul Erata, ce vizeaza referendumul de demitere a fostului presedinte Traian Basescu, din anul 2012. In dosarul Erata au mai fost audiati, pana acum, si fostii judecatori ai CCR Acsinte Gaspar si Aspazia Cojocaru. De asemenea, au mai fost audiati Horatius Dumbrava membru al CSM), Toni Neacsu fost judecator CSM) si judecatorul constitutional Tudorel Toader. Procurorii Parchetului General au redeschis un dosar in care investigheaza modul in care judecatorii Curtii Constitutionale au emis in anul 2012 o decizie privind organizarea referendumului pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu. continuă pe Hotnews

Augustin Zegrean, audiat in dosarul Erata la referendum: Daca pentru fiecare decizie am fi chemati la parchet, unde am ajunge?

Audierile in dosarul eratei CCR de la referendumul din 2012 continua. Presedintele Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, fiind audiat la Parchetul General. Procurorii investigheaza modul in care judecatorii Curtii Constitutionale au emis o decizie.

Augustin Zegrean, AUDIAT la Parchetul General. Seful CCR ar putea fi acuzat de ABUZ in serviciu

02 - Presedintele Curtii Constitutionale din Romania CCR), Augustin Zegrean, a ajuns in urma cu cateva minute la Parchetul General, acolo unde va fi audiat in dosarul Eratei de la referendumul de.

Augustin Zegrean, audiat la Parchetul Generalin dosarul privind erata ce a dus la invalidarea referendumului de demitere a lui Basescu

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, s-a prezentat, miercuri, la sediul Parchetului General pentru a fi audiat de anchetatori in dosarul Erata. Procurorii au redeschis acest caz si fac verificari in privinta eratei prin care s-a invalitat referendumul din anul 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu.

Seful CCR, AUDIAT la Parchetul General in dosarul Eratei. Augustin Zegrean: Am fost chemat ca martor

30- Presedintele CCR, Augustin Zegrean, a declarat, la iesirea de la Parchet, ca a fost citat in dosarul Eratei de la referendum ca martor si a raspuns procurorilor la toate intrebarile pe care i.

Presedintele CCR, audiat de procurori in dosarul erata

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), a fost audit, astazi, la Parchet, in calitate de martor in dosarul erata privind Hotararea in cazul referendumului din 2012 pentru demiterea fostului presedinte Traian Basescu.

Fosti judecatori de la CCR, audiati de procurori in dosarul Erata

Fostul judecator de la Curtea Constitutionala Acsinte Gaspar a fost audiat marti la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Erata, informeaza Agerpres. Tot marti, la Parchet este asteptata sa se prezinte la audieri si fosta judecatoare de la CCR Aspazia Cojocaru.

Fost judecator de la CCR, audiat de procurori in dosarul Erata

Fostul judecator de la Curtea Constitutionala Acsinte Gaspar a fost audiat marti la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul Erata.

100 de Minute. Augustin Zegrean, inadvertente in legatura cu erata CCR

Augustin Zegrean a fost audiat astazi la Parchetul General. Daca la intrarea in Parchet, Zegrean era foarte arogant si spunea ca dosarul nu are nicio legatura cu celebra erata a Curtii Constitutionale, ci este.

Augustin Zegrean, presedintele CCR, audiat in dosarul Referendumului (VIDEO)

Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei, Augustin Zegrean, este audiat miercuri la Parchetul General de pe langa iCCJ in dosarul Referendumului, informeaza B1 TV. intodeauna am emotii. Sunt un tip.

Judecatorul CCR Aspazia Cojocaru, explicatii la Parchetul General in dosarul Erata

Judecatorul Curtii Constitutionale, Aspazia Cojocaru, va da explicatii astazi la Parchetul General in dosarul Erata. in acelasi dosar, au mai fost audiati pana acum Horatius Dumbrava de la CSM, Toni Neacsu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )