Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ultimul sau discurs privind Starea Uniunii

Adevărul Adevărul,
Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, ultimul sau discurs privind Starea Uniunii

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, se va prezenta miercuri in Parlamentul European de la Strasbourg pentru a rosti ultimul sau discurs cu privire la Starea Uniunii, despre care a spus ca va fi un moment al bilanturilor, nu un testament, noteaza AFP. Discursul va incepe la ora 10. 00, ora Romaniei. continuă pe Adevărul

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, sustine, astazi, ultimul sau discurs privind Starea Uniunii

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, se va prezenta miercuri in Parlamentul European de la Strasbourg pentru a rosti ultimul sau discurs cu privire la Starea Uniunii, despre care a spus ca va fi un moment al bilanturilor, nu un testament, noteaza AFP. Discursul va incepe la ora 10. 00, ora Romaniei.

Jean-Claude Juncker va prezenta miercuri Starea Uniunii

Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, va rosti, miercuri dimineata, in sediul din Strasbourg al Parlamentului European, discursul anual despre Starea Uniunii, informeaza Mediafax.

Comisarul Corina Cretu, vizita oficiala in Romania. Cu cine va avea intrevederi si la ce eveniment va participa alaturi de Jean-Claude Juncker

Comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, va vizita Romania, in perioada 12-18 septembrie 2018, inaltul oficial european urmand sa se intalneasca cu reprezentanti ai autoritatilor locale si regionale. De asemenea, Cretu va participa alaturi de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la reuniunile din cadrul Summitului Initiativei celor Trei Mari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )