Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presedintele Comisiei Europene: Marea Britanie sa inceteze discriminarea. Romanii merg sa munceasca cinstit

Adevărul Adevărul,
Presedintele Comisiei Europene: Marea Britanie sa inceteze discriminarea. Romanii merg sa munceasca cinstit

Planurile Guvernului David Cameron de limitare a imigratiei ii stigmatizeaza pe est-europeni, a afirmat Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, care critica mentalitatea prin care toti romanii si bulgarii sunt considerati infractori. continuă pe Adevărul

Jean-Claude Juncker: Marea Britanie sa inceteze discriminarea est-europenilor; romanii merg sa munceasca cinstit

Planurile Guvernului David Cameron de limitare a imigratiei ii stigmatizeaza pe est-europeni, afirma Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, criticand dur mentalitatea prin care toti romanii si bulgarii sunt considerati infractori si recomandand Londrei autoflagelarea, scrie Mediafax.

Presedintele Comisiei Europene: David Cameron sa inceteze discriminarea Romaniei si Bulgariei!

Planurile Guvernului David Cameron de limitare a imigratiei ii stigmatizeaza pe est-europeni, afirma Jean-Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, criticand dur mentalitatea prin care toti romanii si bulg.

Jean-Claude Juncker: Marea Britanie sa inceteze discriminarea est-europenilor. Acesti oameni muncesc si isi castiga salariile

Liderul Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, critica planurile Guvernului David Cameron de limitare a imigratiei, despre care spune ca ii stigmatizeaza pe est-europeni. Totodata, seful executivului european.

CE avertizeaza Marea Britanie: Romanii merg sa munceasca cinstit

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, critica planurile Guvernului britanic de limitare a imigratiei, care ii afecteaza pe est-europeni, relateaza Mediafax.

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, amenintat de noi dezvaluiri in scandalul LuxLeaks

Mai multe publicatii internationale au facut marti seara noi dezvaluiri in cadrul scandalului LuxLeaks privind sistemul masiv de optimizare fiscala implementat in Luxemburg. Acesta risca sa dea o noua.

Klaus Iohannis are luni o intalnire cu vicepresedintele Comisiei Europene, Jyrki Katainen, considerat mana dreapta a lui Juncker

Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, va avea luni, 15 decembrie, o intalnire la Bucuresti cu Comisiei Europene, Jyrki Katainen, si cu comisarul european Corina Cretu. Cei doi oficiali europeni se vor afla intr-o vizita oficiala in Romania, potrivit unui comunicat de presa.

MAREA BRITANIE: Alerta de furtuni. Sunt asteptate rafale de vant de pana la 130 de kilometri pe ora

Alerta de furtuni in Marea Britanie. Serviciul britanic de meteorologie a anuntat ca rafale de vant de pana la 130 de kilometri pe ora sunt asteptate in mai multe zone din Irlanda de Nord si Scotia.

Vreme extrema in Europa: patru morti in inundatiile din Grecia si bomba meteorologica in Marea Britanie

Cadavrele a doi barbati dati disparuti in urma ploilor abundente care afecteaza nordul Greciei au fost descoperite joi, ridicand la patru numarul victimelor acestor intemperii, a anuntat protectia civila, citata de Mediafax. in Bulgaria, miercuri a fost decretata stare de urgenta, iar in Marea Britanie are loc un fenomen numit bomba meteorologica, caracterizat de vanturi si valuri puternice, multe locuinte ramanand fara curent electric.

Marea Britanie cauta un submarin suspect in apele sale

Avioanele de patrulare NATO au ajutat Marea Britanie sa caute in apele sale, de langa linia vestica de coasta a Scotiei, unde a fost observat periscopul unui submarin, informeaza Reuters.

LeBron James a scandalizat Marea Britanie

LeBron James, baschetbalistul din NBA, a facut un gest neobisnuit la intalnirea pe care a avut-o cuKate Middleton si Printul William, reprezentati ai Casei Regale din Marea Britanie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )