Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag ii cere lui Juncker mentinerea MCV pentru Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag ii cere lui Juncker mentinerea MCV pentru Romania

Presedintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Bundestag, Gunther Krichbaum, ii cere presedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, printr-o scrisoare, sa nu suspende aplicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) pentru Romania si spune ca in cazul unor noi atacuri asupra independentei sistemului judiciar ar trebui sa se ia in considerare initierea procedurii de activare a Articolului 7 din Tratatul UE. continuă pe Ziarul Bursa

EXCLUSIV Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag cere Comisiei Europene sa nu ridice MCV si sa declanseze procedura de activare a Articolului 7 in cazul Romaniei in cazul unor noi atacuri asupra justitiei

Gunther Krichbaum, presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, ii cere presedintelui Comisiei Europene sa nu suspende aplicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) privind justitia din Romania. Intr-o scrisoare adresata lui Jean Claude Juncker, Krichbaum - cunoscut pentru pozitiile extrem de dure din trecut la adresa adversarilor justitiei - ii cere sefului Comisiei Europene ca in cazul unor noi atacuri asupra independentei sistemului judiciar, ar trebui sa se ia in considerare initierea procedurii de activare a articolului 7 din Tratatul UE.

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag cere Comisiei Europene sa nu ridice MCV pentru Romania in cazul unor noi atacuri asupra justitiei

Gunther Krichbaum, presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, ii cere intr-o scrisoare adresata lui Jean Claude Juncker sa nu suspende aplicarea MCV privind justitia din Romania si sa initieze procedurile de activare a art 7 din Tratatul UE in cazul unor noi atacuri asupra independentei sistemului judiciar, informeaza HotNews. ro.

Oficial UE cere Comisiei sa nu ridice MCV si sa declanseze procedura de activare a Articolului 7 in situatia Romaniei in cazul unor noi atacuri asupra justitiei

Gunther Krichbaum, presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundestag, ii cere presedintelui Comisiei Europene sa nu suspende aplicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) privind justitia din Romania si sustine ca in cazul.

Un important lider german cere Comisiei Europene sa sanctioneze Romania in cazul unor noi atacuri asupra justitiei

Presedintele Comisiei pentru afaceri europene din Parlamentul german, Gunther Krichbaum, a transmis o scrisoare deschisa catre presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, in care il avertizeaza privind at.

Viorica Dancila va fi primita miercurea viitoare, la Bruxelles, de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker

Premierul Viorica Dancila urmeaza sa fie primit, miercurea viitoare, la Bruxelles, de presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit calendarului oficial de saptamana viitoare al institutiei, publicat pe site-ul Comisiei.

Mediul de afaceri, frustrat de starea infrastructurii din Romania, cere Guvernului sa isi asume marile proiecte

Consiliul Investitorilor Straini FIC) cere Guvernului, printr-o scrisoare deschisa, sa isi asume marile proiecte de infrastructura prin infiintarea unei Unitati de proiect, care sa functioneze la nivelul Guvernului ca un organism interministerial.

Cum arata presedintele Klaus Iohannis dupa intoarcerea din vacanta

Presedintele Klaus Iohannis s-a intors din vacanta, dupa un periplu prin Germania si Tenerife. Iar semnele vacantei s-au putut vedea pe chipul sefului statului, care a venit in partea jurnalistilor, vizibil.

Pedeapsa uluitoare pentru doi evazionisti din Iasi. Ce a decis instanta

Acuzati ca au prejudiciat Finantele Publice cu peste 2,4 milioane de lei, prin intermediul unei firme-fantoma, doi etnici romi din Iasi au fost condamnati, la inceputul acestei saptamani, de Tribunalul Iasi,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )