Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, decorat de Klaus Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, decorat de Klaus Iohannis

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, si alti reprezentanti ai institutiei au fost decorati de catre prsedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de Cavaler, informeaza Administratia Prezidentiala, prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, decorat de Klaus Iohannis

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, si alti trei reprezentanti ai institutiei au fost decorati de catre prsedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Steaua Romaniei in grad de Cavaler, pentru contributia semnificativa la protejarea si stimularea concurentei pe piata romaneasca in vederea dezvoltarii unui mediu concurential adecvat si o promovare cat mai buna a intereselor consumatorilor.

Bogdan Chiritoiu, decorat de Iohannis cu Steaua Romaniei in grad de Cavaler

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a decorat joi pe presedintelui Consiliului Concurentei, Bogdan Marius Chiritoiu, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler.

Daea, despre presedintele Consiliului Concurentei: Nu este paun printre gaini. Cauta un raspuns peste 2 ani de zile cand nu mai sunt nici gainile si poate nici noi

Ministrul Agriculturii Petre Daea l-a criticat miercuri pe presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, cerandu-i sa dea explicatii Guvernului dupa ce a spus ca preturile alimentelor cresc din cauza deficitului bugetar. Nu este paun printre gaini, a afirmat Daea despre Chiritoiu, spunand ca acesta cauta un raspuns la scumpiri peste doi ani cand nu mai sunt nici gainile.

Chiritoiu:Nu sunt un paun intre gaini, ci un functionar cenusiu al statului

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a raspuns provocarii ministrului Agriculturii, Petre Daea, care l-a categorisit cu apelativul paund intre gaini. Daea a facut referire la faptul ca seful de la Concurenta inca n-a luat masuri privind scumpirea exagerata a unor alimente in ultima luna.

Chiritoiu ii raspunde lui Daea: Este important sa colaboram cu institutiile statului, dar nu prin presa

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, raspunde acuzatiilor ministrului Agriculturii, Petre Daea si afirma ca aceasta colaborare dintre institutiile statului sa se realizeze discret, in intalniri directe si nu sa fie mediate de presa.

Cresterea pretului la oua nu e justificata; Chiritoiu sa dea explicatii Guvernului, nu e paun printre gaini

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat astazi ca majorarile de pret la oua inregistrate in ultima perioada nu sunt justificate si l-a acuzat pe presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, ca a prezent date si analize superfluu, impotriva tarii, potrivit unei surse din presa.

Petre Daea l-a atacat dur pe seful Consiliului Concurentei, in timpul sedintei de Guvern, pe tema scumpirii oualor: Ar fi bine sa dea explicatii Guvernului. Nu este paun printre gaini

Petre Daea, ministrul agriculturii, s-a lansat miercuri, la inceputul sedintei de Guvern, intr-un atac dur la adresa lui Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei. Acest conflict pleaca de la o explicatie pe care Chiritoiu a oferit-o, marti, in legatura cu motivele scumpirii oualor. A spus ca unul dintre posibilele motive este cresterea deficitului bugetar, care duce la majorarea importurilor si pune presiune pe inflatie. Petre Daea spune ca este o explicatie pe care o catalogheaza impotriva tarii. La randul sau, premierul Mihai Tudose a ironizat situatia: Au inceput sa circule caricaturi cu gaini care isi cumpara haine de blana. Trebuie precizat ca Bogdan Chiritoiu a fost pentru cateva secunde in sala de sedinta, insa a parasit-o inainte ca Daea sa faca declaratiile.

Reactia seful Consiliului Concurentei la declaratiile ministrului Daea: O crestere de 50% la anumite produse, cum vedem la oua, nu se poate explica doar prin efectul macroeconomic al deficitului bugetar/Asta cred si eu ca sunt un functionar cenusiu al st

Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei, a sustinut joi ca mesajul sau legat de cresterea preturilor la oua ar fi fost interpretat gresit. Ceea ce am spus eu este ca o crestere de 50% la anumite produse, cum vedem la oua, nu se poate explica doar prin efectul macroeconomic al deficitului bugetar, defictului comercial si al deprecierii cursului. Deci aceste elemente exista si ele genereaza o crestere moderata a preturilor. Cresterea pe care o vedem de 3% n. a la produsele alimentare) in octombrie 2017 fata de 2016 este o crestere moderata a preturilor si ea se leaga de aceste variabile macroeconomice. Cresterea mare a preturilor la unele produse, cum este la oua, nu are legatura cu aceste variabile. ', a spus Chiritoiu.

Daea, despre pretul oualor: Era cat pe aici sa rupa si tavanul / Seful Consiliului Concurentei nu este paun printre gaini, sa-si pastreze aripile si noi sa fim perpeliti

Ministrul Agriculturii l-a criticat in stilul personal pe presedintele Consiliului Concurentei, in urma declaratiilor acestuia despre scumpirea pretului oualor. Bogdan Chiritoiu nu poate fi.

Daea, despre pretul oualor: Era cat pe aici sa rupa si tavanul / Seful Consiliului Concurentei nu este paun printre gaini, sa-si pastreze aripile si noi sa fim perpeliti (VIDEO)

Ministrul Agriculturii l-a criticat in stilul personal pe presedintele Consiliului Concurentei, in urma declaratiilor acestuia despre scumpirea pretului oualor. Bogdan Chiritoiu nu poate fi.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )