Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, apel despre coronavirus. Ce le transmite cetatenilor

Adevărul Adevărul,
Presedintele Consiliului Judetean Calarasi, apel despre coronavirus. Ce le transmite cetatenilor

Calarasenii sunt indemnati la calm si responsabilitate, iar autoritatile transmit ca sunt pregatite pentru ca raspandirea coronavirusului sa fie evitata. Vasile Iliuta, presedintele Consiliului Judetean Calarasi a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare in care ii sfatuieste pe oameni sa respecte regulile de igiena si sa se informeze din surse oficiale. continuă pe Adevărul

ITM, despre coronavirus: Ce obligatii au angajatorii si angajatii

Inspectoratul Teritorial de Munca din Calarasi avertizeaza angajatoriica au obligatia de a intocmi un plan de prevenire si protectie compus din masuri tehnice, igienico-sanitare si organizatorice, bazat pe evaluarea riscurilor precum si de a asigura echipamentele individuale de protectie in vedere prevenirii accidentelor de munca, a bolilor profesionale sau a imbolnavirilor in toate aspectele legate de munca.

Opt sfaturi pentru parinti despre cum sa le vorbim copiilor despre coronavirus Ghid complet de comunicare de la UNICEF

UNICEF a dezvoltat un ghid cu intrebari si raspunsuri despre cum sa le vorbim copiilor despre coronavirus. Parintii si copiii se pot inspira din materiale de informare privind masurile de preventie fata de noul coronavirus care pot fi accesate online pe site-ul UNICEF.

Sfaturile unui medic roman din Las Vegas despre coronavirus: Romanii sa stea in casa sau ajung in situatia Italiei!

Un medic de origine romana, specialist in boli infectioase, a facut, printr-o postare pe internet, o serie precizari in legatura cu criza iscata de pandemia de coronavirus, care a ajuns si in Romania.

Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta, despre coronavirus: 80% din persoanele infectate sunt cu forme usoare

80% din persoanele infectate cu coronavirus prezinta forme usoare, a declarat Beatrice Mahler, managerul Institutul Marius Nasta, la Antena 3.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )